2777
2789
عنوان

تجربه ده کیلو لاغری من با فستینگ و کم خوری💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هم وزن من بودیدمی‌ترسم‌ ترک پوستی هام زیاد بشه وگرنه رژیم‌ می‌گرفتم

اگر کنار رژیم سالم‌خوری کنی و ورزش منظم داشته باشی، بدنت بهم نمیریزه، به شرط اینکه چیزی رو حذف نکنید غیر از شیرینی جات. آب کافی بخوری. به اندازه ورزش کنی. و از هر گروه غذایی به اندازه نیاز بخوری

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اگر کنار رژیم سالم‌خوری کنی و ورزش منظم داشته باشی، بدنت بهم نمیریزه، به شرط اینکه چیزی رو حذف نکنید ...

خیلی ممنونم❤️🙏🏻🥰

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چرا به نطرت چرته ؟ دلیلت چیه ؟ هر چند من خودم تاوحایی پیش رفتم ولی نتونستم ادامه بدم

دلیلم همون چیزی هس که شما میگی 

تا اخر نمیشه به هیچ وجه ادامه داد 

همون وزن که کم کردی تو یک ماه همون وزن حتی اگه پرخوری نکنی در عرض سه روز دوباره برمیگرده 

فقط اثار بد میمونه مثل ریزش مو و اب شدن باسن و سردرد

♡
دلیلم همون چیزی هس که شما میگی تا اخر نمیشه به هیچ وجه ادامه داد همون وزن که کم کردی تو یک ماه همون ...

متاسفانه بله درست می گید 

من با فست عالی سایز کم کردم ولی وزن زیادی کم نکردم درحالی که توقع داشتم بیشتر کم کنم .

چون‌ منوجراحی. زانو کردم وزنم ۱ کیلو هم اضافه بشه ۴ کیلو فشار میاره و تو راه رفتن اذیت میشم .

و واقعا باید کاهش وزن داشته باسم ولی اصلا این طور نبود 

هر چند می گن کاهش سایز مهمتر از کاهش وزن هست ولی من کاهش وزن بیشتر برام مهم بود

خب 

از شنبه تا پنجشنبه میرفتم پارک بانوان و اونجا پیاده روی میکردم و یا اونجا مربی بود گروهی فیتنس کار میکردیم 

جمعه ها نه ورزش میکردم نه رژیم میگرفتیم و هر چی هر چقدر دوست داشتم می خوردم 

مولتی ویتامین ساشه ای خریده بودم هر شب قبل خواب یکی میخوردم و چون درصد منیزیمش بالا بود زود خوابم میگرفت ی خواب ارومی داشتم خیلی خوب بود 

فستینگ ۱۶ ساعته گرفتم ولی حدود یکی دوبار هم تو هفته میشد که ۱۸ تا ۲۰ ساعت هم برسه فستم البته روز هایی که اینجوری بود بیشترش تو خواب میگذشت و اذیت نمیشدم 

کم خوری میکردم و شرینی و خوراکی رو حذف کرده بودم فقط جمعه ها یدونه بستنی قیفی میخریدم چون عاشقشم و نمیتونم کلا بزارمش کنار 

کالریمم از ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ کالری متغیر بود بیشتر کم خورب میکردم خودمو زور نمیکردم که باید فلان کالری رو بخورم 

جمعه هارو بخاطر اینکه بدنم استپ نکنه چیت میکردم کل هفته ام به امید جمعه رژیم میگرفتم و ادامه میدادم و هی به خودمو کنترل مبکردم برای جمعه ولی خب معده ام‌جمع شده بود اون روزم زیاد نمی تونستم بخورم مثل قبل 

الانم چون یکماه پریود نمیشدم و عصبی شده بودم عصب خورب گرفته بودم رژیمم رو ول کرده بودم اونم از امروز شروع کردم 

منی که رژیم های کتوژنیک ، کالری شماری ، انگور ، جنرال موتورز ، پروتئین و رژیم سیب گرفته بودم از فستینگ خیلی نتیجه گرفتم و بنظرم بهترین رژیمه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

ترک هم افتاده پوستت؟

جدید نه همون قبلیاست البته هر شب به جاهایی که ممکنه بود ترک بیافته الورا میزدم که نیافته 

دقیقا هم وزن من بودیدمی‌ترسم‌ ترک پوستی هام زیاد بشه وگرنه رژیم‌ می‌گرفتم

ی گلدون الوورا بخر هر شب یکم ازش ببر بزار ۲۰ دقیقه تو اب بمونه سمش که در اومد ( اب تو ظرف زرد میشع) بردار بزن که جاهایی که فک می کنی ترک بخوره 

ی گلدون الوورا بخر هر شب یکم ازش ببر بزار ۲۰ دقیقه تو اب بمونه سمش که در اومد ( اب تو ظرف زرد میشع) ...

ممنونم حتما❤️🙏🏻

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من بیشتر تو کم کرده بودم فوری برگشت فستینگ چرت ترین و بی نتیجه ترین رژیمه رژیم باید اهسته اهسته پیش ...

نه برنگشت اینایی هم که برگشته تقصیر خودمه خودم جلوی خودمو نگرفتم از بد بودن رژیم نبود 

عالی امیدوارم ارادت همچنان قوی باشه.بدنت شل نشد؟بازوها و سینه؟

نه اصن خیلی ام بدنمو دوست دلدم الان از همه جا یکم کم شد بیشتر هم ران و کمرم اب شد ی حالت ساعت شنی شد سلولیت هام ۷۰ درصد رفت 

نمیگم که لاغر اسکینی شدم ولی تپل هم نیستم در واقع توپرم از مدل خوش فرمش ولی دوست دارم بازم لاغر بشم ولی همین فرمی که الان هستم باشه 

سینه هام شل نشد کلا تو ژنتیکمون سینه شل و افتاده نمیشه حتی اگه بچه شیر بدیم ولی خب یک سایز کوچیک شد ۸۰ بودم شدم ۷۵