خب
از شنبه تا پنجشنبه میرفتم پارک بانوان و اونجا پیاده روی میکردم و یا اونجا مربی بود گروهی فیتنس کار میکردیم
جمعه ها نه ورزش میکردم نه رژیم میگرفتیم و هر چی هر چقدر دوست داشتم می خوردم
مولتی ویتامین ساشه ای خریده بودم هر شب قبل خواب یکی میخوردم و چون درصد منیزیمش بالا بود زود خوابم میگرفت ی خواب ارومی داشتم خیلی خوب بود
فستینگ ۱۶ ساعته گرفتم ولی حدود یکی دوبار هم تو هفته میشد که ۱۸ تا ۲۰ ساعت هم برسه فستم البته روز هایی که اینجوری بود بیشترش تو خواب میگذشت و اذیت نمیشدم
کم خوری میکردم و شرینی و خوراکی رو حذف کرده بودم فقط جمعه ها یدونه بستنی قیفی میخریدم چون عاشقشم و نمیتونم کلا بزارمش کنار
کالریمم از ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ کالری متغیر بود بیشتر کم خورب میکردم خودمو زور نمیکردم که باید فلان کالری رو بخورم
جمعه هارو بخاطر اینکه بدنم استپ نکنه چیت میکردم کل هفته ام به امید جمعه رژیم میگرفتم و ادامه میدادم و هی به خودمو کنترل مبکردم برای جمعه ولی خب معده امجمع شده بود اون روزم زیاد نمی تونستم بخورم مثل قبل
الانم چون یکماه پریود نمیشدم و عصبی شده بودم عصب خورب گرفته بودم رژیمم رو ول کرده بودم اونم از امروز شروع کردم
منی که رژیم های کتوژنیک ، کالری شماری ، انگور ، جنرال موتورز ، پروتئین و رژیم سیب گرفته بودم از فستینگ خیلی نتیجه گرفتم و بنظرم بهترین رژیمه