2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 57 پست
ببین اصلا علاقه نداره اصلا گوش نمیده اصلاااااااچندساله هر چی رنگ میگم باز اشتباه میگه

خودتو اذیت نکن بچه ها توی این سن بازیگوشن‌ 

کلمشو‌ صدرصد بلد نیست اسم رنگو ولی رنگارو بزار جلوش تشخیص میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هی نگا میکنم ب دخترم میشینم گریه میکنم خدا خودش کمک کنه

وقتی اینطوری تو روحیت باختی 

فک میکنی اون چه حسی پیدا میکنه؟

جلو بقیه هم راجبش اینطوری نگو فردا بقیه به چشم دیگه میبیننش‌ فقط یکم گیرایش مشکل داره وگرنه سالم سالمه

ببین اصلا علاقه نداره اصلا گوش نمیده اصلاااااااچندساله هر چی رنگ میگم باز اشتباه میگه

حالا رنگو خیلی تاکید نکن، چیزای دیگه، نقاشی، دست ورزی، صحبت کردن، شمارش و جمع، در مورد جهان، گیاه، حیوان، ببین چی علاقه داره کم کم یادش بده، ولی متخصص اینکار مسلما بهتره میتونه، ببین کسی تو این تخصصهای مشاوره میتونی بگیری، الان اینترنت خیلی کمک میکنه

دختر من میگه تومعلم شو من بگم اجازه برم دسشویی توبگو نه منم میگم نه جیغ میکشه میخنده اینارواز اونا ی ...

به نظر منم یاد میگیره از بچه ها، ولی خوب راهی نداری که، معمولی که ظاهرا اجازه ندادن بره، میتونی کلا نفرستی و خونه خودت باهاش کار ونی؟

وقتی اینطوری تو روحیت باختی فک میکنی اون چه حسی پیدا میکنه؟جلو بقیه هم راجبش اینطوری نگو فردا بقیه ب ...

دارم دق میکنما خیییییلی یهو میزنم زیر گریه 

الان یکم پیش میگه چیشده بابادعوات کرده میگم نه تو توکلاس گوش نمیدی به معلم یادبگیری ناراحتم میگه مامان گریه نکن گوش میدم 

آخ الهی من بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
حالا رنگو خیلی تاکید نکن، چیزای دیگه، نقاشی، دست ورزی، صحبت کردن، شمارش و جمع، در مورد جهان، گیاه، ح ...

چیزای ساده رو یادمیگیره از جهان اینا گیاه بگم اصلا متوجه نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزای ساده رو یادمیگیره از جهان اینا گیاه بگم اصلا متوجه نمیشه

عزیزم کارت خیلی سخته، خدا بهت صبر و حوصله و تحمل بده، روحیه اتو نباز و تلاشمو براش بکن، ایراد نداره کم کم پیش برو، اون کوچولو فقط شما رو داره، براش قوی باش 

عزیزم کارت خیلی سخته، خدا بهت صبر و حوصله و تحمل بده، روحیه اتو نباز و تلاشمو براش بکن، ایراد نداره ...

تلاشمو هرچقد باشه میکنم مثلا تمرین اینا 

ولی این مدرسه رو نمیدونم چیکارکنم 

همش کارم گریه س

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تلاشمو هرچقد باشه میکنم مثلا تمرین اینا ولی این مدرسه رو نمیدونم چیکارکنم همش کارم گریه س

با مدیریتش صحبت کن اگه بشه خونه بهش آموزش بدی، والا منم حس خوبی به این مدارس ندارم، البته اگه شرایطش داری، چیزی هم یاد میگیره اونجا؟

دارم دق میکنما خیییییلی یهو میزنم زیر گریه الان یکم پیش میگه چیشده بابادعوات کرده میگم نه تو توکلاس ...

اینطوری حال بچه رو خراب میکنی 

دست خودش که نیست  زورش نکن😥بزار خودش یادبگیره