2777
2789
عنوان

کسی میدونه چجوری با روح مرده ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
راهشم بلدی؟ اگه بلدی لطفا بگوو برات دعا میکنم، خیلی واجبه

خیر نمیشه گفت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سرم تا زنده بود نرفتم سراغش

😅دیگه پرسیدن فایده نداره روح احضار کردن امکانش هست اونی که احضار میکنی جن باشه باهاش تو ذهنت صحبت کن شاید اومد به خوابت 

یا سر قبرا برو باهاش حرف بزن بگو راه درست نشونم بده

روح بعد مرگ از این جهان میره و امکان احضارش وجود نداره اگه خیلیی مؤمن باشه و خدا اجازه بده و خودش بخواد میتونه فقط ارتباط بک طرفه داشته باشه با این کار فقط موجودات دیگه ای احضار میکنی که عواقب خیلی سختی داره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

احضار روح میشه 

پدر من قبلا کرده و به شدت پشیمونه

میگن امکان داره اشتباه جن احضار کنی تا اخر عمر همراهت باشه

امکان داره نتونی برش گردونی تا ابد سرگردان باشه و بهت اسیب بزنه

در ضمن گناه کبیره اس

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
خیر نمیشه گفت

حداقل میشه بگید از کجا میشه بدونم

واقعا دارم دیوونه میشم دیگه رد دادم انگار مغزم داغ کرده میخواد بپاچه

بعد از ارتباط باهاش شاید بتونم بیخیالش شم، دعات میکنم💔

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

من برای برادرم زیا میخوندم و ب خوابم میومد

ممنونم

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

حداقل میشه بگید از کجا میشه بدونمواقعا دارم دیوونه میشم دیگه رد دادم انگار مغزم داغ کرده میخواد بپاچ ...

اتفاقا برعکس بیشتر بدتر شدیدتر درگیر گرفتار میشی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اتفاقا برعکس بیشتر بدتر شدیدتر درگیر گرفتار میشی

منن ریسکشو میپذیرم، شما نمیتونین بهم بگین از کجا میتونم بفهمم راهشو؟ 💔

منن ریسکشو میپذیرم، شما نمیتونین بهم بگین از کجا میتونم بفهمم راهشو؟ 💔

من اینکارو نمیکنم . عذرخواهی میکنم 

یه راه حلی بلدم برای خودم جواب داد، من مادر بزرگم فوت شده ، بعد میخواستم ازش سوال بپرسم،این راه حل فقط اگر قصد خوبی داشته باشی جواب میده.روی ناخن دستت یه ستاره بکش ستاره ۷ گوشه! دوتا  مثلث  یکی صاف 🔻🔺یکی وارونه توهم بکش با ماژیک و از عدد ۱ تا ۷ بنویس در  خلاف جهت عقربه های ساعت. عدد ۷ باید وسط باشه .بعد شروع کن به خوندن سوره یاسین. مرده به خوابت میاد یا یه نشونه برات میفرسته. تا هرجایی که احساس کردی سوره یاسین رو بخون. من اینکارو کردم ولی  اون تایم که انجام دادم خودم نخابیدم مامانم خواب بود رفته بود به خوابش  و اون چیزی که دنبال جوابش بودمو بهش گفت.  شب بعدش دوبار تابلوش افتاد و چراغ خونه سوخت.

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40