2777
2789
عنوان

فکر کنید خواهر شوهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 73 پست
اره همیشه خودخوری کردمهمیشه تو خودم ریختم تو تنهای اشک ریختم بهم خیلی ظلم شده اما از پس ادمای دروغگو ...

نباید اینطور باشی، تا تغییر نکنی همینه که هست، نمیگم فردا برو بزنش، ولی جواب حرف حرفه باید جلوش وایسی، تو تنهایی خودت فکر کن جلوته و حرفاتو بزن بهش توی کاغذ بنویس و پاره کن کاغذ رو که کسی هم نبینه، اینطوری کم کم کم کم به خودت مسلط میشی، 

نباید اینطور باشی، تا تغییر نکنی همینه که هست، نمیگم فردا برو بزنش، ولی جواب حرف حرفه باید جلوش وایس ...

میدونی این دنیا باهام بد تا کرده روحم خستس دیگه طاقت جر و بحث ندارم قلبم نمیکشه انقدر حالم بد میشه که تا صبح از لرز میمیرم و زنده میشم دلم میخواد از همه فرار کنم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی این دنیا باهام بد تا کرده روحم خستس دیگه طاقت جر و بحث ندارم قلبم نمیکشه انقدر حالم بد میشه ک ...

عزیزم درکت می‌کنم، ولی یا کلا ولش کن و باهاش روبرو نشو، یا تغییر کن، هیچ چیزی از خودت باارزشتر نیست، فقط به خودت اهمیت بده، خدایی نکرده چیزیت بشه کسی لیوان آب نمیده دستت، برای همینم میگم تغییر کن، 

میدونی این دنیا باهام بد تا کرده روحم خستس دیگه طاقت جر و بحث ندارم قلبم نمیکشه انقدر حالم بد میشه ک ...

من خودم زمانی اینطور بودم البته نه مثل شما، ولی متفاوت تر ، تا تغییر نکردم بهتر نشد حالم 

عزیزم درکت می‌کنم، ولی یا کلا ولش کن و باهاش روبرو نشو، یا تغییر کن، هیچ چیزی از خودت باارزشتر نیست، ...

فدای قلب مهربونت❤️🤍

اسمت یادم میمونه دوستم

ممنون که به حرفام گوش کردی گلم

من که فرار رو بر قرار ترجیح دادم 

برام دعا کن مهربون💓🙏🏻

من خودم زمانی اینطور بودم البته نه مثل شما، ولی متفاوت تر ، تا تغییر نکردم بهتر نشد حالم

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه عزیزم

از بندگان برگزیده خدایی 😂

بله بله 😎  

البته تو زندگی سابقم خیلی ازت کشیدم دستم بهت برسه 

تیکه بزرگت گوشته😂🤣

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

[QUOTE=400678477]بله بله 😎 البته تو زندگی سابقم خیلی ازت کشیدم دستم بهت برسه تیکه بزرگت گوشته😂� ...

زهی خیال باطل 😂 🤣 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

خوب مشکل همینه جواب بده تا دیگه پررو تر نشه، چون همه اینا یکروز جمع میشه و اون موقع بدتر یهو بهش حمل ...

جوابشو که به روزی میدم ولی دیگه اونقدر بی شخصیت نیستم که  بزنمش  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷