2777
2789
عنوان

فکر کنید خواهر شوهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام می‌پرسم ولی معلومه ازت تو خودت زیاد نگه می‌داری و موقع دعوا دست و پات بلرزه و گریه درست ...

دقیقا همین طوریم از کجا فهمیدی؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
خیلی هرچی جوابشو نمی‌دم پرو تر میشه

خوب مشکل همینه جواب بده تا دیگه پررو تر نشه، چون همه اینا یکروز جمع میشه و اون موقع بدتر یهو بهش حمله میکنی ناجور میزنیش ، حالا جدای اینکه زورت برسه بهش یا نه 

ن گریه نمیکنمشخصیتم اجازه دهن ب دهن با اون و نمی‌ده خیلی دروغ میگه از زبونم خیلب

همین شخصیت بنظرم باعث پررو تر کردنش شده، گاهی اوقات باید جلوی اون طرف وایساد، من خودمو میگم اگر بهت با عرض معذرت بی احترامی کنم جواب منو ندی ممکنه بار بعد بدتر کنم 

خیلی رفتارهای بدی باهام داره از دستش روانی شدم پوست و استخون شدم زورم بهش نمیرسه چون به شدت دروغگوعه

زورت بهش نمی‌رسه چون بقول معروف سیاست دروغ گویی داره یا زورت نمی‌رسه بزنیش؟

زورت بهش نمی‌رسه چون بقول معروف سیاست دروغ گویی داره یا زورت نمی‌رسه بزنیش؟

زورم نمیرسه چون دروغ میگه اگه جوابشو بدم میره پیش همه برعکسشو میگه و منو ادم بده میکنه خیلیم حرفه ایه

چون گفتی یکروز باید به خودش بگم معلومه هرچی هرکاری کرده بهش نگفتی حتی جلوش نموندی ، البته با عرض معذ ...

اره همیشه خودخوری کردم

همیشه تو خودم ریختم تو تنهای اشک ریختم بهم خیلی ظلم شده اما از پس ادمای دروغگو بر نیومدم نمیتونم مثلشون بشم 😔😔جدیدن با کوچیک ترین چیزی تمام بدنم میلرزه پوست بدنم سیاه میشه فکر کنم ضعف اعصاب گرفتم😔😔😔

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..