2777
2789
عنوان

فکر کنید خواهر شوهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 72 پست
ماهم نداریم خواهر و سکوتتتتت کردم هشت ساله ولی از اعماق دلم دوست دارم مفصل بزنمش تا تخلیه روانی بشم

مگه چیکار کرده ؟ 

فکر کنم از اون دست اخلاق ها داری که زود گریه کنی درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شده بخوای بزنیش،؟

خیلی هرچی جوابشو نمی‌دم پرو تر میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
موهاتو میگیرم سه دور تو خونه میچرخونم😡😡حالا خواهر شوهرمو خیلی دوست دارم ها اینجا جو گیر شدم 😎

😂😂😂😂😂 

انشالله که هیچوقت دعواتون نشه 

ولی حالا واقعا زورت بهش میرسه ؟😂

😂😂😂😂😂 انشالله که هیچوقت دعواتون نشه ولی حالا واقعا زورت بهش میرسه ؟😂

خیلی ماهه امروز زنگ زد  کلی قربون صدقم رفت .منم خدایی دوسش دارم.قد و وزنمون یکی هست ولی حس میکنم از پسش بر بیام😂

منکه واسه توام گل  با کالسکه درست کردم حنای خواهراتم یلدای خواهراتم درست کردم پس چرا موقع عروسی داداشم با من دعوا کردی گفتی تو چرا حنا درست میکنی

من موقع به دنیا اومدن دخترت واست طلا گرفتم اما تو ۱۵۰۰۰ تومن کادو دادی موقع بدنیا اومدن بچم پس چیکار داری باهام که میگی عروسی پسرخاله چرا طلا ندادی

چرا بین زنداداشات فرق میذاری مگه چند تا برادر داری

چرا فک کردی جای خواهرم که از دنیا رفته ،دامادمون تورو بگیره بی نهایت ازت متنفرم اما خوشبحالت که داداشی مثل شوهر من داری هرگز اجازه نمیده بهت توهین کنم یا قطع رابطه کنم خیلی وقته سپردمت به خدا نمیدونم چرا روز به روز داری بهتر میشی من دارم نابود میشم

😂😂😂یک روز باید اینا رو به خودش بگم از ادم که پشتت یکجور جلوت یکجور بدم میاد میره رو اعصابم

معذرت میخوام می‌پرسم ولی معلومه ازت تو خودت زیاد نگه می‌داری و موقع دعوا دست و پات بلرزه و گریه درسته