abandokhteh17 مدیر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 7926 عنوان بچه رو از چند ماهگی جدا میکنن یه فیلمی دیدم ترسیدم | مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 133 پست داداشم تخت کنار مادر خریده برام تا ۲ سال میشه ازش استفاده کردمنیکه همسرم حساسه و اصرار داره بچه جدا بخوابه از کی باید جداش کنم؟زیر یک سال یا دیرترجدا کنم سر میزنم بهشا ولی خب میگن احتمال خفگی هست لایک نکن خواهر منننن 1404/08/16 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستویسابق عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 18551 خوش شانس بودید با احترامخیلی با افتخار اینجا نگیدیکی خوش شانس بار نمیادنوزادش خفه میشه میمیره😐بعد ب ... حالا ازکجا فهمیدی با افتخار میگم؟؟ بیخیال .ولش کن parasoo1989@
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8312 همسرم خووون به پامیکنه😂 همسرت اینقدر حساسه بچه میخواس چیکار
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 829 چقدر تجربه ها فرق داره خدایی بچه ۶ ماهه کی دلش میاد جدا کنه از خودشهمه چی شده تقلید از اروپایی هابا ژن و محیط و فرهنگ متفاوت تا قبل ۶ سالگی میگن بچه پیش مادر بخوابه بالامانع هست همش ادا ادااااا شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 28068 حدود ۳ سالتو خواب برگرده رو صورت یا تب کنه یا چیزی بیوفته رو صورتش میمیره بچه به همین راحتی بعد یسری ... ینی مادر باید ۳ سال تا صبح بالا سر بچه بمونه «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2413 متاسفانه اتفاق یه بار میوفته بر اثر سهل انگاری که کسی فکر نمیکرد دختر خاله پدر من دچار یه سانحه شده ... من تجویز نکردم فقط گفتم خودم همین شرایط رو از ده سال پیش انجام دادم تا الان شبی نبوده حتی سه ساعت پشت سر هم بخوابم سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
پشمکدرختی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 478 واقعا همن طوره من الان دخنرم 7سالشه هنوز بغلم میخوابه بنظرم بچه بایستی از شیر گرفته بشه ، دیگه جاش جدا بشه . حدودا همون ۲ سالگی یه .
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 1123 ادم از اینهمه مسئولیت پذیری والدین پشمی براش نمیمونهبچه رو بذاری اتاق دیگه ک شوهرت بغلت کنه!!!!!!!!!!!! خب والدی ک تا دوسال طاقت نداره بچه ش کنارش باشه برای چی بچه میارهیه دل گنده میخواد و ی مادر بی خیال
aryaiy عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1096 دقیقا اون فیلمم همین بودبه همسرم میگه حداقل بعد واکسن یه سالگیش جدا کنیماتاقش دقیقا کنار اتاق ماعه ر ... من بچه هام ۹سال و ۳سال هستن هنوزم یه کم اون ور تر میرن میخوابن خوابم نمیبره شما چجوری دلت میاد اصلا ارامش داری اینجوری اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
لبخند_اسفند عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 256 بچه های من هیچوقت کنارم نخوابیدن خدارو شکر اتفاقی هم نیفتاد
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3356 میگن ۶ ماهگی جدا کنین . اگر نه بزارین بگذره بشه ۲ سال. اینو روانشناسا میگن
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22865 حالا ازکجا فهمیدی با افتخار میگم؟؟ بیخیال .ولش کن چون با استیکر خنده نوشته بودیدو من برای استارتر کلی دلیل اورده بودم که خطراتش چیهاما جای تاییدیا لاقل تکذیبصرفا نوشتیدمن ۲ ماهگی جدا کردم الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
portagal عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2826 آخه چرا از شش ماهگی اون موقع ها بچه کلا به آدم میچسبه بهش نیاز داره از دوسالگی خوبه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22865 میگن ۶ ماهگی جدا کنین . اگر نه بزارین بگذره بشه ۲ سال. اینو روانشناسا میگن منه روانشناس هیچ جا بهم نگفتن بچه ۶ ماهه رو جدا کن😂در هیج کتابی و... نیومده چنین چیزیبچه تا زمانی ک نتونه نیازشو بگهنباید جدا شه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 829 حدود ۳ سالتو خواب برگرده رو صورت یا تب کنه یا چیزی بیوفته رو صورتش میمیره بچه به همین راحتی بعد یسری ... شما اسیر میشی همش باید بلند شی بری بیای خواب از سرت بپره دوباره بیای بخوابی دوباره سر بزنیمریض میشی دختر ول کن مردا فقط موقع خواب مهربون میشن والافکر خودت و آرامش خودت باش شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻