2777
2789
عنوان

بچه رو از چند ماهگی جدا میکنن یه فیلمی دیدم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من شبا به دخترم نگاه میکردم می‌دیدم آرومه نفساش زود نبضشو میگرفتم ببینم زندس🤦‍♀️🤦‍♀️

اینقد حساس بودم روش 

مگ دوسال چقدره که ممنوع میکنید کنارتون نخوابه 

طفل هست به من احتیاج داره 

مثلا بعضیا یجوری با افتخار میگن فلان ماه انگار که چی

۱۴۰۴/۷/۱۸

شما اسیر میشی همش باید بلند شی بری بیای خواب از سرت بپره دوباره بیای بخوابی دوباره سر بزنیمریض میشی ...

مامان من سن بالای ۴۰ سال دو تا زایمان با فاصله یک سال داشت و خودش نمیتونست نگهشون داره مریض بود من این دو تا بزرگ کردم یبار بالش افتاده بود رو صورت برادرم یبار خواهرم با صورت از تشک شیبدار افتاده بود با وجودیکه ۳ تا مراقب بودیم بجز مامان بابام

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
مامان من سن بالای ۴۰ سال دو تا زایمان با فاصله یک سال داشت و خودش نمیتونست نگهشون داره مریض بود من ا ...

واقعا حادثه خبر نمی کنه 

خیلی باید مراقب بود 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
مامان من سن بالای ۴۰ سال دو تا زایمان با فاصله یک سال داشت و خودش نمیتونست نگهشون داره مریض بود من ا ...

آخی عزیزم چقدر اذیت شدی جور مادرتو کشیدی خدا حفظت کنه و به آرزوهات برسی

بچه من دو سالشه هنوز جدا نشده... 

اصلاً آمادگی جدا شدن نداره 

بذار بخوابه 

بزرگ که بشه مدرسه که بره خودش جدا میشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یسری اینجا حرفای معذرت میخوام پ.شم ریزون میزننطرف توی یه تاپیکی میگفت من ۲ تا بچه رو زیر ۶ ماه جدا ک ...

منم به خدا همینطوری بودم تا ابتدایی😂

به خدا برگام میریزه میگن 6 ماهگی اخه بچه گناه داره ومیبینه تب میکنه یا یهو خواب بد میبینه یا خفگی..