2777
2789
عنوان

بچه رو از چند ماهگی جدا میکنن یه فیلمی دیدم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هر چی تو اینستا میبینی انجام نده لطفاخودت و بچه جدا بخوابید اگه شوهرت اینقدر خوابش مهمه واسشبچه ا ...

نمیتونم از شوهرم جدا بخوابم

چی بگم والا

لایک نکن خواهر منننن  
نه بابا خفگی چرته! بالشاش سنگین نباشه اوکیه .من دخترم تا دو سالگی پیش خودم بود ، دقیقا از دو سالگیش ...

تا دو سالگی معقوله ولی همون بالش سبک هم بچه ۶ ماهه رو خفه میکنه 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بگم میگن همسرت لوسه😂خودت لوسی عادت داره بغلم‌کنه بخوابه

اصلا ببوست اون بچه هنوز کوچیکه چ میفهمه😂....یکم بزا بزرگ ترشه ک بخابه استرس اینو نداشته باشی ک الان خابه یا بیدارپتو روش هست یانه ..تشنش نباشه یهو گریه کنه من نفهمم خیلی چیزایی دیگ ...یااینکه مث خارجیا ازاین دوربینای بی بی بزاری هعی تا صبح ازتو گوشی نگاهش کنی

احمق تویی که تجربه نداری

۲ تا بچه داریم بزرگ میکنیم با اجازه تون منظورم شما نبودی همزمان داشتم تایپ میکردم نخونده بودم کامنتتون رو.. تو اینستا زیاد دیدم میگن ۶ ماهگی

دوستان یسری اینجا ادعا میکنن از ۲۰ روزگی جدا کردنچرا میخوای جدا کنی سریع بچه رو!؟فیلم چی دیدی مگه!!م ...

دقیقا اون فیلمم همین بود

به همسرم میگه حداقل بعد واکسن یه سالگیش جدا کنیم

اتاقش دقیقا کنار اتاق ماعه رو به روش دید دارم بهش همیشه

تازه بخوام جداش کنم شبا زود زود سر میزنم بهش

لایک نکن خواهر منننن  

۶ماهگی باید جدا بشه،چون معنی ترس رو نمیفهمه،یه دوربین بگیر بذار بالای تختش وصل بشه به گوشیت از تو اتاق کنترلش میکنی هر ۲یا۳ساعت یکبار میری سرمیزنی،بعدم تا ۶ماعگی دیگه عادتهای خواب بچه تو میفهمی ،بچه هم تا ۱۸ماهگی نیاز به بالش نداره 

اصلا ببوست اون بچه هنوز کوچیکه چ میفهمه😂....یکم بزا بزرگ ترشه ک بخابه استرس اینو نداشته باشی ک الان ...

قسمت زیادیم ندارن دوربینا

شوهرمم میگه بخریم

هرکاری میخواد بکنه فقط بچه جدا بخوابه

لایک نکن خواهر منننن  
۲ تا بچه داریم بزرگ میکنیم با اجازه تون منظورم شما نبودی همزمان داشتم تایپ میکردم نخونده بودم کامنتت ...

پس ببخش بابت قضاوت اشتباهم

من خودم تا دانشگاه پیش مادر پدرم خوابیدم

مادرم مارو بچه هایی وابسته و لوس بار آورده 

اینقدرررر از این موضوع فراریم 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

تا دو سالگی معقوله ولی همون بالش سبک هم بچه ۶ ماهه رو خفه میکنه

نه انفاقا دختر من همیشه با بالشاش بازی میکرد! حتی مینداخت رو صورتش ، بالشاش اونقد سبک بود ک نوک دماغش میموند😂😂پتوش هم همونطور. یعنی اگه میخواست هم باز خفه نمیشد! 

حتی یه سری رو صورت خودم تست کردم ، فشارش دادم رو صورتم دیدم کامل هوا ازش رد میشه 😂😂دیگه از من حساس تر نیستی . من همه چیزو روی خودش و خودم تست کردم 😂😂😂

ولی زیر دو سال دلم نیومد جدا کنم چون هم از تب و اینا میترسیدم هم میگفتم یکمی بزرگ تر بشه.

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
دقیقا اون فیلمم همین بودبه همسرم میگه حداقل بعد واکسن یه سالگیش جدا کنیماتاقش دقیقا کنار اتاق ماعه ر ...

اصلا چنین چیزی ممکن نیست 

شوهرت درکی از بچه بزرگ کردن نداره یه حرفی میزنه

تو چرا توجه میکنی و الکی درگیر میشی

بچه ۱ سالش شد

تو خواب بالا اورد

میتونه پاشه!؟

تب کرد یهو نصف شبی

از کجا میخوای بفهمی؟؟؟

اتاقش اصلا نزدیکت باشه نمیفهمی

چند بار الارم بر فرض بذاری

خودتو شوهرت و بچه صد بار وسط خواب شبونه باید بیدار شید

که تو بتونی به اون سر بزنی

ول کن انقدر لی لی به لالای همسرت نذار الکی

در چیزی ک تخصص و درکی ازش نداره نذار دخالت کنه

خب انقدر فضای دونفره میخواست

نباید بچه دار میشدید

حقیقت اینه

بچه رو کنارت همیشه نگه دار

اون اروپاییا ک میبینی جدا میکنن خونشون قد قوطی کبریته اونقدر کوچیکه ک فکرشم نمیکنی

بعدشم حسگر های خاص دارن دوربین دارن

بچه یه تکون میخوره میفهمن با اون وسیلهه

ما از این چیزا نداریم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پس ببخش بابت قضاوت اشتباهممن خودم تا دانشگاه پیش مادر پدرم خوابیدممادرم مارو بچه هایی وابسته و لوس ب ...

متاسفانه اتفاق یه بار میوفته 

بر اثر سهل انگاری که کسی فکر نمیکرد دختر خاله پدر من دچار یه سانحه شده که تا الان که ۴۴ سالشه داره زجر میکشه اینه که بعضی چیزا یکم احتیاط میطلبه 

خواهش میکنم عزیزم تو کشورای آسیایی بچه تا ۷ سالگی با مادر میخوابه که اضطراب و ترس و حس امنیت که تا ۳ سالگی ریشه میگیره رو داشته باشن و تب و بیماری و اتفاق ناخواستع نیوفته اونجا وابستگی تا حدی ارزشه هر مادری میدونه چی واسه بچش درسته شرایط فرق داره تجویز کردنی نیست بنظرم