2777
2789
عنوان

بچه رو از چند ماهگی جدا میکنن یه فیلمی دیدم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتارو سزارین شدم...دومیو ناخواسته شدم دیگه قسمتم بود سخت که دیگ نگم پسرمم خیلی کوچیک بود حسابی اذیت ...

اخه منم دقیقا تو شرایط توام هم سزارین هم پسرم هفت ماهشه دوباره باردارم از سزارین شدن دوباره خیلی میترسم الانم کمردرد دارم دایم پسرم اصلا واینمیسته همش بغلمه نمی دونم چه کنم میترسم زایمان زود رس بگیرم

منم به خدا همینطوری بودم تا ابتدایی😂به خدا برگام میریزه میگن 6 ماهگی اخه بچه گناه داره ومیبینه تب م ...

خواهرمم والا گنده شد تا از مامان و بابام دل کند😂

البته یسری نمیگن ک بچه بزرگتر توی خونه شاید داشته باشن اون حواسشون هست

مثلا خواهرم وقتی خیلی کوچیک بود یسری وقتا بغل من میخوابید

جفتمون قد و قواره ایی کوچیک بودیم جا میشدیم

خب اگر نصف شب تب میکرد یا مریض میشد

من متوجه میشدم خیلی جالب بود

تکون ک میخورد یا بیدار میشد من میفهمیدم

با اینکه خوابم به شدتتتتتتتتتت سنگینه

ولی وقتایی ک اون اونزمان میخوابید کنارم سریع متوجه میشدم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اخه منم دقیقا تو شرایط توام هم سزارین هم پسرم هفت ماهشه دوباره باردارم از سزارین شدن دوباره خیلی میت ...

منم همش پسرم بغلم بود خیلی گریه میکرد خداروشکر 38هفته زایمان کردم ولی یک سانت رحمم باز شده بود تورژانسی عملم‌کردم

بگم میگن همسرت لوسه😂خودت لوسی عادت داره بغلم‌کنه بخوابه

خب بغلت کنه بچت مگه تخت کنارتون نیست؟

چکار بغل شما داره

مر گنده به محبت و بغل نیاز داره اونوقت کودک  باید از اغوش مادر جدابشه؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخه ۳ سالم بچه کاملا به درک رسیده و نمیخوابه نوشته بودن نهایتش ۱.۵ سال ولی همسرم میگه نههه زودتر

پسرمن شش سالش هنوز با ما می‌خوابه شرایط جدا کردنش رو نداریم ولی شما بعد از شیر گرفتنش میتونی جدا کنی اینجوری راحتتری سال خوبه راحت میتونی جداکننده 

خوش شانس بودید با احترامخیلی با افتخار اینجا نگیدیکی خوش شانس بار نمیادنوزادش خفه میشه میمیره😐بعد ب ...

بنطرت من زود جداش کردم 2 سال و 8 ماهش هست با خواهر 8 ساله اش تو اتاق شون میخوابن 3 هفته هست جدا کردم