2777
2789

کلا محصولات اپل توی ایران چون خیلی نمیشه آپشن هاشو استفاده کرد فرقی نمیکنه اگه خارج از ایرانین هزینه کنین مگرنه مارک های دیگه‌ایم هستن که به همین اندازه خوب باشن و اپل فقط اسم در کرده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر خریدی ؟

نه چون داداشم وارد هست تو این چیزا 

بعد اون اگه مشکلی پیش بیاد ویندوز باشه کمکم میکنه 

از اپل بدش میاد اونوقت هی میخواست غر بزنه به جونم منم گفتم حالا اگه سری بعد جور شد مک بوک میگیرم 

ولی میگن ده سال لپ تاپ هست 

من قدیما وایو داشتم خیلی سگ جون بود 

ولی برندای الان زپرتی هستن نسبت به وایو قدیم یا اپل الان 

نه چون داداشم وارد هست تو این چیزا بعد اون اگه مشکلی پیش بیاد ویندوز باشه کمکم میکنه از اپل بدش میاد ...

اره من لپ تاپم دیگه قدیمی و خراب شده 

میخام عوض کنم ار اونجایی کلا اپل دارم میخام لپ تاپم هم اپل باشه

ولی اپل سگ جون هست

مثلا چقدر تا پنج سال اینا میگی؟ اگه آره که همه برندا همینقدر جوابگو هستن و بعدش چون اینقدر مدلای جدید تر میان که باید عوض کنی خصوصا اگه برای کار و دانشگاه باشه اینی که میگم از متخصصش پرسیدم

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اره من لپ تاپم دیگه قدیمی و خراب شده میخام عوض کنم ار اونجایی کلا اپل دارم میخام لپ تاپم هم اپل باشه

منم چهارده ساله گوشیم ایفون هست ولی تا حالا مک بوگ نگرفتم  

ولی تو برنامه ایندم هست 

ولی اپل سگ جون هست

مک واقعا تو ایران بدرد نمیخوره

کلی از سایت های ایرانیو باز نمیکنه ارور خطر میده

میشه استفاده کرد اما خیلی سخت

لپتاپ های خوب زیاده

مایکروسافت

ایسوس