2777
2789

تو بچگیم بابام خیلی خیلی بی پول بود😔همسن و سالام خوراکی میخریدن میخوردن منم با حسرت نگاشون میکردم،انواع اسباب بازی و عروسک میخریدن براشون،لباسای خوشگل...اما من🥺بعدا وضع بابام خوب شد اما من خاطرات تلخ بچگیمو یادم نمیره،الان بابام برا خواهر برادر کوچیکم همه چیز میخره،همه چیز براشون فراهمه.وقتی میبینم همه چی براشون میخره خیلی دلم میگیره،یا وقتی یه بچه دیگه میبینم که پدرومادرش چقد بهش عشق میدن و براش همه چی میخرن دلم میگیره.مگه من چیم از این بچه ها کم بود؟

چقد ما بچه های اول بدبختیم و همیشه هم بهمون کم لطفی میشه.من تو بدترین روزای زندگی پدرو مادرم همراهشون بودم و اونا قصد نداشتن بچه دار شن اما من ناخواسته به دنیا اومدم.الانم مقصر نمیدونم اونا رو چون بعدا سعی کردن برام جبران کنن ولی خب نشد،چون کودکی من اونجور که باید می بود،نبود...

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دوست منم همینطوری بود ده سال با برادرش اختلاف سنی داشت میگفت یه عالم صرفه جویی میکردم بعد داداشش شد ...

دقیقا،همیشه هم انگار بچه های بعدی عزیزترن😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خداروشکر وضعمون بچگیم خوب بود ولی بازم یه چیزایی رو دلم مونده بود که همیشه به روی پدر مادرم می او ...

خیلی،یه دختر همسایه داشتیم میومد صدام میزد بریم بازی کنیم بعد میرفت خوراکی میخرید مینشست جلوم ،همشو میخورد یه تیکه هم بهم نمیداد اونقد هوسم میومد.منم بچه بودم خب😔هیچوقت هیچوقت یادم نمیره

خیلی،یه دختر همسایه داشتیم میومد صدام میزد بریم بازی کنیم بعد میرفت خوراکی میخرید مینشست جلوم ،همشو ...

سعی کن فراموش کنی 

از حالت لذت ببر 

هر بار میای بهش فکر کنی اون فکرارو بزن عقب 

بگو حال ادم مهمه نه گذشته 

فکر کن که الان سلامتی داری خانواده خوب و حمایت گر داری

همه تو زندگیشون بالا پایین دارن 

همین دوستم که الان باباش پولدار شده هم مشکل سلامتی داره هم شوهر خوبی نداره هم مامانش یه عالم قدیما اذیتش میکرده همه یه جوری درگیرن تو زندگی بعد همه فکر میکنن وای چقدر دوستم خوشبخت هست باباش بنز و فلان داره