خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
همین مردهای پفیوز یه زن جلوشون موهاش رو هم درست کنه بهش انگ بیحیایی میزنن ولی خودشون همه گوهی میخور ...
این آخه ظاهرا تعصبی نیس مذهبی هم نیس مثل اینکه
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ماتوی خانوادمون جلوی مرد نامحرم لباس عوض نمیکنیم اصلا(حتی اگه زیرش چیزی پوشیده باشیم) و مردامونمهمینطور.
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
صاحابکار اشغال من پس چی میگفت بشین زمین پاهات باز کن حروم زاده
چراا؟ تو چی میگفتی واکشنت چی بود
خوب زشته دیگه یعنی یه اتاقی چیزی نیس بره اونجا لباس عوض کنه؟
اتاق که هست ولی نمیره
بهش به هیچ وجه رو نده اگه میتونی از اونجابرو بیروناگه نه بهش اصلا توجه نکن وقتی لباسشو عوض میکنه تو ...
اوکی
ولی میشه بگی تو چ وایبی ازش گرفتی ؟ یعنی مرض داره این کارا رو میکنه؟ هدف خاصی داره ؟چون گفتم سن بالاس بهم گفتی رو ندم بهش ؟