2777
2789
عنوان

میتونم صرفا باعنوان همخونه باهاش زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
کاش فقط بحث مراسم بودگفت و گو؟؟ هزااار بار بدون جنگ و دعوا صحبت کردماین اواخر با جنگ هم شده صحبت کرد ...

الان روشن شد قضیه 

متأسفم برای مردی که احساس مسئولیت نداره 

پس وقتی قرار نیست چیزی تغییر کنه و آبی از این آقا گرم بشه 

بهتره به راه حل های آخر فکر کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان روشن شد قضیه متأسفم برای مردی که احساس مسئولیت نداره پس وقتی قرار نیست چیزی تغییر کنه و آبی از ...

فکر کردم

یکی دوجلسه دادگاه تشکیل شد

ولی نشد

گریه زاااری که درست میشم ، گفتم فرصت بدم

البته هنوز برنگشتم‌به زندگیمون ولی با همین چن هفته فرصت بازم همونه💔

فکر کردمیکی دوجلسه دادگاه تشکیل شدولی نشدگریه زاااری که درست میشم ، گفتم فرصت بدمالبته هنوز برنگشتم‌ ...

فقط داشتن براش مهمه نه مراقبت 

واین خوب نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چه خوب که رسمی نبودهچ کار عاقلانه ای کردیخیلی فرصت هستغصه نخور وگرنه خدایی نکرده میشدی یکی مثع من...

ی نامزدی خیلی بزرگ گرفتیم

شبیه عروسی

از همون روز فهمیدم این بدردم نمیخوره

یدونه عکس بامن نگرفت

و از فرداش سرد شد

رفت تهران واسه دانشگاه خبر نداد و….

ی نامزدی خیلی بزرگ گرفتیمشبیه عروسیاز همون روز فهمیدم این بدردم نمیخورهیدونه عکس بامن نگرفتو از فردا ...

خداروشکر جرعت اینکارو داشتی

خداروشکر همون اول خودش و نشون داد و با چرب زبونیش گولت نزد

خداروشکر همون اول خدا بهت فهموند🙂