2777
2789
عنوان

هی میگم از علاقم تاپیک نزنم ولی نمیشه خب

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
چند سالته؟

19 انقد درگیر بدبختیام شدم اصن نفهمیدم کی برگشتن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا قرار نیست که همه شمارو تایید کنن اینجا از بچه دوازده ساله هست تا خانم ۶۰ ساله قرار نیست ...

آره راست میگین عزیزم 

ولی اینکه هیت بدن اصلا کار عاقلانه و منطقی ای نیست خیلی بچگونه هست منم نظر بقیه برام مهم نیست 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
۱۹ سالمه فروردین ۲۰ میشمرونالدو جان سینا آهنگ هاشون گوش میدن و خیلی آدم های دیگ فنشون هستن و باهاشون ...

مرسی که گفتی نمیدونستم🤣

من خودم از 2019 آرمی بودم ولی خب الان نیستم دیگه سلیقه موسیقیم عوض شده

اما این که شما اینجوری انقدر زیاد درمورد این چیزا تایپک میزنی و این حرفا 

واقعا بچگانه هست

مجبور نیستی اینجوری همه جا فریادش بزنی که

هرکسی سلیقه ای داره

برای خودش نگه میداره. 

هیت هم بده کسی از تو کم نمیشه که 

آره راست میگین عزیزم ولی اینکه هیت بدن اصلا کار عاقلانه و منطقی ای نیست خیلی بچگونه هست منم نظر بقیه ...

آخه واقعا گاهی ممکنه بی منظور بیان هیت بدن و شمارو نقد کنن 

شما فقط بگو به نظرت احترام میزارم اما اینی که میگم عقیده منه و خواسته منه

منم ۱۹‌ سالمه من برگشتنی فهمیدم

اندازه من بدبختی نداری لابد من انقد درگیر زندگی بزرگسالی و دو قرون دو هزارم که یادم به خودم هم نمیاد 💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔