2777
2789

بچه ها من زنگ زدم یه کارخونه اسم نمیبرم گفتم اقا من دنبال کارم پایم یکم لنگ میزنه ولی خدا شاهده مال ۲۰ سال قبله جدید نیست با ایستادن نشستن طولانی مدت مشکلی ندارم اوکیم گفت دلش سوخت شماره موبایل داد خودشم پیام داد گفت تونستم برات جور میکنم گفت پشیمون شدم اولش شمارم دادم ولی انجوری  گفتی دلم سوخت ها بعد پیام داد ساعت ۶ صبح اینجا باش من میگم فامیلمی نمیدونم برم یا نه نمیدونم انقدر این ماه فقط از پام پرسیدن چی شده دیگه جون جواب دادن ندارم حالش ندارم چیکار کنم از اون طرف این همه راه برم اینم اذیت کنه هیچی یا فعلا صبر کنم جا دیگه شاید پیدا شد به اینم بگم فعلا جایی کار پیدا کردم اصلا نمیدونم 

سلام کدوم شهرین

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلی وجود نداره در مورد مشکل پات به همه جار بزنی از پاهات که نمی‌خوان کار بکشن به نیروی دستات احتیاج دارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مشکل پات مگه چیه ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برو سرکار هرکی پرسید بگو تمایلی به گفتنش ندارم یا کوتاه بگو مادرزادی تموم شه..

عزیزم وقتی مشکلی با نشستن و سرپا وایسادن طولانی مدت نداری یعنی کار محول شده رو انجام میدی دل سوختن نداره زحمت میکشی

یکم لنگ میزنه

خب بزنه .می‌خوان از دستت استفاده کنند نه پاهات که ..من کارخونه کار میکردم آقایی بود  یه پاش کوتاه بود به خانمی هم بود ناشنوای کامل ..هیچ تاثیر منفی هم تو کارشون نداشت .چون از دستشون کار می‌کشیدن نه از پاهاشون 

انقدر ازم پرسیدن اینو یه مانع میدونم

ندون  .نیازی نیست به همه توضیح بدی چه مشکل جسمانی داری