2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 33088 بازدید | 566 پست
طفلی فک میکنه فقط شوهر خودش قد بلنده کاش یه سر بیاد شهرما پسرامونو ببینه😉

دقیقا😂😎✌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

برو پستم رو ببین ...نگاه کن چقدر لایک کرده و حتی چند نفر هم ریپ زدن ! حرف حق میزنم میرم تاپیک بعدی😎 ...

آخه عنکه خانم من اصن حتی اسم کاربریتم یادم نیس چ برسه بخوام در مورد تو فک کنم یا بسوزم  خدایی دلم ب حالت سوخت اینطور ک تو گفتی دنبال جلب توجه همی فرمون برو جلو عقده ای حالا ب من پیشنهاد دادی ی تجدید نظر هم ب حال خدت بکن  چصی چصی چصی 😂 🤣🤣

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عنکه خانم من اصن حتی اسم کاربریتم یادم نیس چ برسه بخوام در مورد تو فک کنم یا بسوزم خدایی دلم ب ...

با همون پستت تو تاپیک مشخصه کی دنبال جلب توجه هست ببند دهنتو 😂😂😂 میخوای از خودت دفاع یجا کارو خراب میکنی ....گفتم ریپ نزن شعور اونم نداری؟؟؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

آخه عنکه خانم من اصن حتی اسم کاربریتم یادم نیس چ برسه بخوام در مورد تو فک کنم یا بسوزم خدایی دلم ب ...

زهرا دنبال جلب توجه یا توعه که شوهرتو متر کردی و عین عقده ای ها  ؟؟؟ فک کن جلو کسی که گرسنشه با ولع غذا بخوری کار تو در مقابل اسی همینقدر زشت بود.حالا هی به نفهم بودنت اصرار کن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

زهرا دنبال جلب توجه یا توعه که شوهرتو متر کردی و عین عقده ای ها ؟؟؟ فک کن جلو کسی که گرسنشه با ولع ...

ولش کن بابا دیگه جوابشو نده 

با همون پستت تو تاپیک مشخصه کی دنبال جلب توجه هست ببند دهنتو 😂😂😂 میخوای از خودت دفاع یجا کارو خرا ...

این نه تنها بیشعوره بلکه به بیشعور بودن خودشم افتخار میکنه من دیگه ذره هی وقت خودمو صرف جواب دادن به همچین موجودی نمیکنم فقط خدا شفا بدتش..تاپیکو ترک میکنم توام بیا بریم سیسی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

این نه تنها بیشعوره بلکه به بیشعور بودن خودشم افتخار میکنه من دیگه ذره هی وقت خودمو صرف جواب دادن به ...

بریم🫂

من شوهرم قدبلنده ، ولی تا حالا به عنوان یه آپشن بهش نگاه نکردم تو نی نی سایت اینقدر از قد شوهر گفتن که الان یواش یواش دارم عاشق شوهرم میشم😁

ولی از شوخی گذشته تو زندگی معیارهای دیگه هم هست که قد توشون گمه بچسب به شوهر و زتدگیت شیطون و لعنت کن

با همون پستت تو تاپیک مشخصه کی دنبال جلب توجه هست ببند دهنتو 😂😂😂 میخوای از خودت دفاع یجا کارو خرا ...

حرص نخور یچیزی میگی جوابشمم بشنو  خدایی در حدی نمیبینمت الان فقط دارم بهت میخندم اینقد ک خدت نشون دادی معلومه چ آدمی هستی 😂 😂 

تو و امثال تو کار هرروزتون اینه دنبال پسرا شهرتون باشین دنبال قد بلند و هیکلی  معلوم شد کی عقده از سر و روشون میباره 😂😂😂

اومدی اینجا واسه من ادا در میاری 😂😂

اینقد هم عقده هات رو سر مردم خالی نکن فشاری نشو 😂😂😂

دیگم جوابتو نمیدم چون واقعا در حدی نمیبینمت ک باهات هم کلام بشم 😂 👍

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

حرص نخور یچیزی میگی جوابشمم بشنو خدایی در حدی نمیبینمت الان فقط دارم بهت میخندم اینقد ک خدت نشون دا ...

خوشم میاد توان دفاع از خودتو نداری حرفای منو کپی میکنی😂😂😂😂 ول چرخیدن تو خیابونا شغل شریف و مبارک خودتونه با ما نسبت نده لطفا😂 فکر نکن خودت تو خیابونا پلاسی بقیع هم مثل خودتن 😜😜 داری میخندی؟؟؟؟ قشنگگگگ مشخصه فشاری شدی 😂😂 مگه نگفتم ابو بریز اونجایی که میسوزه؟؟رو منم ریپ نزن عقده ای  در حد شعور شخصیت من نیستی لیاقتت همو کوچه و بازاره هرررری 😎✌ ریپ بزنی نخونده پاک میکنم از اعلاناتم...اشغالارو  باید انداخت دور 😜

حرص نخور یچیزی میگی جوابشمم بشنو خدایی در حدی نمیبینمت الان فقط دارم بهت میخندم اینقد ک خدت نشون دا ...

اخییی عزیزممم از بس دنبال پسرای مردم افتادی که یکی گردن بگیرت بقیه رو هم به چشم خودت میبینی🤣🤣🤣

گمشو بابا هیچوقت مثل تو عقده ای نیستیم که با قد و هیکل پارتنرمون پز بدیم... بدبخت شوهر ندیده

خوشم میاد توان دفاع از خودتو نداری حرفای منو کپی میکنی😂😂😂😂 ول چرخیدن تو خیابونا شغل شریف و مبارک ...

این فک میکنه فقط پارتنر خودش قد بلنده...والا ماهم قد بلند داریم منتها ما اهل پز دادن نیستیم

اخییی عزیزممم از بس دنبال پسرای مردم افتادی که یکی گردن بگیرت بقیه رو هم به چشم خودت میبینی🤣🤣🤣گمش ...

ریپ نزن روش بابا بزار تا دلش میخواد عقده گشایی کنه تو سایت ..تو عالم واقعیت و دور از فضای مجازی کسی آدم حسابش نمیکنه به خاطر همونه اینجوری عقده بازی در میاره 😉 بیا بریم سیسی

اول فکر کردم ۲۰سالته شایدم کمتر که اینجور فکر میکنی چند ساله ازدواج کردین؟ خوشی بد جوررررر زده زیر دلت خواهر جان یه نگا به زندگی های بقبه بنداز خوبی های شوهرتو ببین میفهمی چه قدر فکرت مسخره است همه خوبیاشو گذاشتی کنار چسبیدی به دو سانت اختلاف قد که البته این فکرا رو قبل بله گفتن باید میکردی و اشتباه خودت که خوب نگاه نکردی و ننداز پای قد شوهرت شاید شما همون اول به خاطر قدش ردش میکردی اونم یه خانوم خیلی بهتر از شما گیرش میومد که قربون صدقه همین قدش میرفت