2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 33104 بازدید | 566 پست
میگن ۱۹۰ باید باشه شوهرت

والله هرچی گفته خواسته تورو به  فکر بندازه ببین نوشخواری ذهنی نکن من 170قدم همسرم 180ولی در عوضش رفتار بد زیاد داره بخدا رفتار و درک تو زندگی خیلی مهم قد واست عادی میشه ولی رفتار بد نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره و انداخت

اگه همسرت راضی هستی  زندگیت  آرامش داره بفکرت پس حرفی نمی‌مونه از کجا معلوم طلاق گرفتی و در زندگی بعدیت همسر قد بلند گیرت نیومد و اگه اومد آرزو آرامش الانو نمیکردی هر کاری که میکنی انشالله خدا همرات باشه 

قد،چهره. تیپ و ..همه باشه،اما عشق نباشه،محبت نباشه هیچکدوم به درد نمیخوره،وقتی کسی رو از ته دل دوست داشته باشی هرچقدر هم زشت باشه،یا خوش اندام نباشه بازم دوسش داری و به چشمت زیبا ترینه،آنقدر مردها دیدم که زنشون اصلا قشنگ نیست اما آقا عاشقشه،آنقدر مرد زشت و بد هیکل دیدم که خانمش جونش براش در میره!!پس اصل کار اون محبته که باید تو دل باشه تا یارت و زیبا ببینی

به نظرم آنقدر که باید همسرت دوست نداری و برای اینکه این دوست نداشتن تو ذهنت موجه جلوه کنه به قدش پیله کردی و هی تو ذهنت به این داستان پرو بال دادی...

حتما برو مشاوره،حتما از خدا کمک بخواه این افکار از سرت بیرون بره،به فکر آینده خودت و بچه هات باش عزیزم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
یه لحظه دلم برا شوهرت سوخت🥺 مگه قد دست خودش بوده

منم خیلی دلم واسه شوهرش سوخت . 

این خانمو سرزنش نمیکنم

ولی بیچاره مردی که شریفه ، انسانه ، بااخلاقه 

ولی بخواد بخاطر  قد ،  همسرش ازش جدا بشه

منم خیلی دلم واسه شوهرش سوخت . این خانمو سرزنش نمیکنمولی بیچاره مردی که شریفه ، انسانه ، بااخلاقه ول ...

اره دقیقا ....خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

مردا کلا قابل اعتماد نیستن احتمال اینکه ناامید کنن بالای ۸۰ درصده بخاطر همین اگه دختری معیارش قد بلن ...

ای دختر تبریزیه بی چشم و رو   و  ظاهر پسند

(دختران تبریز بسیار غیرقابل اعتماد و نانجیبن)