2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 35028 بازدید | 585 پست

تو بچه دانشگاهی داری. حالا قد شوهرت برات شده معضل؟؟؟؟ بیست سال با یه نفر یه زندگی رو ساختی حالا میگی قدش رو دوست ندارم؟؟؟

یه قد بلند رو تو نظر داری؟ که می‌خوای به خاطرش این جوری بزنی زیر همه چیز؟؟؟ 

از کجا مطمئنی تو سن و سال تو با چند تا بچه، یه مرد قدبلند گیرت میخواد بیاد؟؟؟

از خر شیطون بیا پایین. اینها همه وسوسه است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلت ندارم ریپ نزن رو کامنتام طرفم اسی بود با آدما مث تو حتی بحث کردن اتلاف وقته ی مشت آدم عقده ای ...

اره اون یه مشت عقده ای رو خوب اومدی اخه عقده از سرو و روت میباره😁😁

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که این تاپیکو دیدم متوجه شدم دنیا یه شوهر چاق و بلندتر به منم بدهکاره😭شوهرم فقط چندسانت از من بلندتره و خیلی لاغره! ای تف تو این زندگی😫

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همین حرفتون ینی قد بلندا خیلی تحفه خاصی هستن دیگه

اتفاقا این فکر خودته من همچین چیزی نگفتم 

اصلا جدا بشی یه آدمی بیاد همچیش به دلت باشه این کارت عین خیانته 

فردا همین بلا سر خودت میاد اونم میتونه نگاه کن فلانی چشم ابرو قشنگ تری داره به خاطر همین از زنم جدا بشم

و وووی باشه فک کردم داره مسخره میکنه منم از سر شوخی گفتم حالا نی نی سایتی هابعضیا یی مشت آدم عقده ا ...

عقده ای یکیش خودتی 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

عقده ای یکیش خودتی

با پست من معلوم شد اون چن نفر ک فشاری شدن چ ادمایی عقده ای اینجان  حرص نخور 😂 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

یکی نیس اینو بخدت بگه تو چته این وسط ی سوزن ب خدت بزن ی جوالدوز ب بقیه حوصله همچین ادما مث تو رو ندا ...

برو پستم رو ببین ...نگاه کن چقدر لایک کرده و حتی چند نفر هم ریپ زدن ! حرف حق میزنم میرم تاپیک بعدی😎✌ بدجور سوختی از کامنتم قشنگ مشخصه حالا ابو بریز اونجایی که میسوزه...رو منم ریپ نزن اصلا در حد شعور و شخصیت من نیستی بخوام باهات هم کلام بشم اول بهت تذکر دادم گفتم شاید سر عقل بیای که دیدم پرت از این حرفایی ...ریپ نزن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اره اون یه مشت عقده ای رو خوب اومدی اخه عقده از سرو و روت میباره😁😁

اصلا ریپ نزن روش من اینو ادمم حساب نمیکنم تو سایت ..کمبود عقده ازش میباره 😂 اون به شوهره قد بلندش مینازه ما خودمون قد بلندیم اره داداااش😎✌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اصلا ریپ نزن روش من اینو ادمم حساب نمیکنم تو سایت ..کمبود عقده ازش میباره 😂 اون به شوهره قد بلندش م ...

طفلی فک میکنه فقط شوهر خودش قد بلنده کاش یه سر بیاد شهرما پسرامونو ببینه😉

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...