2777
2789
منم همه اینا رو دارم میدونم چی میکشی بیا باهم گریه کنیم

به خدااااا الان ۱۷ سالمه اندازه ی آدم ۷۰  ۸۰ ساله زجر دیده و با فکر و هزارتا بدبختی دارم

درس خودش ی فشار سنگینه

خانواده هم روش

مشکلات فردی هم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدااااا الان ۱۷ سالمه اندازه ی آدم ۷۰ ۸۰ ساله زجر دیده و با فکر و هزارتا بدبختی دارمدرس خودش ی ف ...

اون وسواسی که میگی من از ده سالگی داشتم راه درمانش دارم بذار تایپ کنم برات ولی اینم ممکنه یه مشکل جدید شه برات

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آقا من دیگه نمیتانم😭🗿🎀

فشتر بارداری وارد چ زایمانی انجام بدم و نمیتونم هیچ تفریحی و برم وریدم تو وضعیت خودمو

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من دارم فکر میکنم اگه دولتی نشد شهریه آزادو چیکار کنمو ...دارم نابود میشم بعد فک میکنم تهش هیچی بشه ...

به اینا فک نکن منم قبل کنکور دنیای بعد کنکور برام ترسناک بود همچی درست میشه

اون وسواسی که میگی من از ده سالگی داشتم راه درمانش دارم بذار تایپ کنم برات ولی اینم ممکنه یه مشکل جد ...

من این ۴  ۵ ساله اینجوریم

مثلا میگم گوشیو روشن خاموش کن نمیدونم کفشا جفت باشن هم اندازه برو اتاقو برگرد برقو خاموش روشن کن و ...... هر کاریو چند بار میگه انجام بده ته دلم

اگه نکنی این اتفاق برات میفته

خیلی آزاد دهندس

من این ۴ ۵ ساله اینجوریممثلا میگم گوشیو روشن خاموش کن نمیدونم کفشا جفت باشن هم اندازه برو اتاقو برگ ...

اسمش وسواس فکری هس من خودم گول زدم گفتم درستش کن بعد به انرژی درونیم گفتم درستش کردی دیگه که مطمئن شم اروم اروم انجام ندادم یادم رفت

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست