الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدااااا الان ۱۷ سالمه اندازه ی آدم ۷۰ ۸۰ ساله زجر دیده و با فکر و هزارتا بدبختی دارمدرس خودش ی ف ...
اون وسواسی که میگی من از ده سالگی داشتم راه درمانش دارم بذار تایپ کنم برات ولی اینم ممکنه یه مشکل جدید شه برات
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
من این ۴ ۵ ساله اینجوریممثلا میگم گوشیو روشن خاموش کن نمیدونم کفشا جفت باشن هم اندازه برو اتاقو برگ ...
اسمش وسواس فکری هس من خودم گول زدم گفتم درستش کن بعد به انرژی درونیم گفتم درستش کردی دیگه که مطمئن شم اروم اروم انجام ندادم یادم رفت
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست