2777
2789
عنوان

آخ دلم سوخت برای خودم😭

164 بازدید | 10 پست

با دوستم بحث کرده بودیم ولی قرار بود غروب بریم بیرون حرف بزنیم منم براش گل خریدم با اینکه مقصر نبودم ولی چون دوسش دارم گفتم از دستش ندم دنیا دو روزه ارزش نداره 

ولی اون💔🥀

تو راه گفت برم فلان جا فلانی کارم داره گفتم باشه من منتظر میمونم تا برگردی رفت و من یکساعت منتظر موندم بهم پیام داد فلانی نمیزارع بیام صبر کن و من صبر کردم و اما اون اونا رو اولویت قرار داد در حالی که با من قرار داشت من حالم خیلی بد شد فشار عصبی زد به دستم کلا بی حس شد زنگ زدم بهش جواب نداد منم با دلی شکسته برگشتم خونه

من باید چیکار کنم واقعا این نبود رسم رفاقت

😔💔

هر چی کشیدم از دل ساده ام بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دوست بچگیام قط ارتباط کردم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دوستی مثل تو رو از دست داد اون باید ناراحت بشه ..کاش تو شهر ما بودی با هم دوست میشدیم من خیلی تنهام

چندین بار بهم زنگ زد فقط یه بار جوابشو دادم گفتم بره خونه و گفتم باهام بد کردی با بغض و قطع کردم 

باز چند بار زنگ زد من جواب ندادم 

پیام داده کجایی من برم خونه یا چی ببین دیگه چقدر وقیع 

😭😭😭

منم گفتم مردم قبرستونم برو خونتون 

جوری رفتار می‌کنه انگار اتفاقی نیفتاده و اون مقصر نیست 

این بدتر حالمو بد می‌کنه و هیچ تلاشی برای اینه ازم معذرت خواهی کنه یا از دلم در بیاره نکرد