2777
2789

توی این قرن هنوزم میبینم یارو مثلا 25سالشه 8ساله ازدواج کرده بچه داره

به اونی که 30 سالشه داره درس میخونه از پول خودش ماشین خوب سواره میگه نخاله. نمی‌دونم بی عرضه می‌خنده بهش

یا اینکه ازش سوالای شخصی می‌پرسه 

یا خدا نکنه یکی جدا بشه و تحمل نکنه مرد بد رو

زنه رو میشناسم عین چی کتک میخوره هرووووز  بعد پشت سر خانوم مطلقه ای که با چنگ دندون کار می‌کنه زندگی می‌کنه حرف میزنه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اینا عقل ندارن راحتن ...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی معیار خاصی نداره یاد بگیریم تو هر شرایطی خوشبخت و بدبخت هست 

همون طور که متاهل خوشحال هست مجرد خوشحال هم پیدا میشه 

بیخیال این حرفا 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

نمی‌دونم . شاید فکر میکنن غایت یک زن ازدواجه . هر ازدواجی شد مهم نیست

من توی سایت خانمی میشناسم که همسر فرصت طلب تنبل دارن بعد ایشون سه تا بچه آورده دنبال چهارمی هست چند وقت قبل می‌گفت چجوری توی بحث با همسر فحش نمیدین مگه میشه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وای دقیقااا بعد همه کسایی که طرز فکرشون اینطوریه 

نه مدرک دانشگاهی درست حسابی دارن

نه پول دارن

نه شوهره پول داره

نه قیافه داره چش چرون و دست بزن دارم هس

وای دقیقااا بعد همه کسایی که طرز فکرشون اینطوریه نه مدرک دانشگاهی درست حسابی دارننه پول دارننه شوهره ...

اینجا تا حرف از مدرک دانشگاهی بزنی همه یه جمله حفظ کردن میگن دانشگاه به درد نمیخوره 

یکی نیست بهشون بگه پس چی به درد میخوره. مگه برای یه خانم کار ازاد خوب بدون مدرک اصلا وجود داره که بگیم دانشگاه نره؟ یا اصلا مدرکو بیخیال شیم نباید بالاخره از یه جایی وارد احتماع شه با ۴ تا ادم شبیه خودش با علایق خودش بگرده؟

از ماست که بر ماست 

چون اگر شرایط دیگران و تخریب نکنن دلخوشی دیگه ای ندارن 

واقعا خود خانما باید از جایی به بعد خاله زنکی و منسوخ کنن 

خانما تو کشورای دیگه چطورن 

تو این مملکت چطور 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نمی‌دونم . شاید فکر میکنن غایت یک زن ازدواجه . هر ازدواجی شد مهم نیستمن توی سایت خانمی میشناسم که هم ...

اینکه چیزی نیست من دیدم زنه داره کار می‌کنه 

کارتش دست شوهرشه یکی هم داره راهنماییش می‌کنه که عنتر تو داری حمالی می‌کنی کارتت چرا دست اونه 

میگه من شوهرمو دوست دارم سایه اش بالا سرم هست هزارتا حرف پشتم نباشه.

اصلا توی یه جمعی وقتی میبینن یه خانوم مجرد تقریبا تا 3035 ساله هست میرن تو باسن شوهره بیا و ببین

عی بابا 

من تو یه فروشگاه اصلا حواسم نبود 

یه آقایی همسن پدرم جای پدرم بودن 

کنارم ایستاده بودن برای خرید و... 

یهو خانمش چنان پرید سمتش من توجهم جلب شد 

نگاهی به من کردن انگار ارث پدرشونو خوردم 😐

عقده ای هستن ✅✅

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اینجا تا حرف از مدرک دانشگاهی بزنی همه یه جمله حفظ کردن میگن دانشگاه به درد نمیخوره یکی نیست بهشون ب ...

نه دانشگاه به درد نمیخوره نه

هرکی می‌ره دانشگاه واسه چیز دیگه می‌ره وگرنه سر صبح پا نمیشد نمی‌دونم آرایش نمی‌کرد. حالا دختره خیلی متین اصلا در حد یه ضد افتابه آرایشش. دختر خودشون چی داره؟ دیپلم ناقص