2777
2789
عنوان

ی مشاعـره مون نشـه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری ، نه ز یار انتظاری

یارا یارا گاهی دل مارا به چراغ نگاهی روشن کن 

شمع تار دل را چو مسیحا به دمی ن آهی  روشن کن

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دلم مثه یه باغه باغ بهار نارنج...بقیشو نمدونم😂

😂😂😂

بقیه میشه 

ی باغ پر نارنج 

اگه میخوای بخوری باید بکوبی با آرنج😂

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

یارا یارا گاهی دل مارا به چراغ نگاهی روشن کن شمع تار دل را چو مسیحا به دمی ن آهی روشن کن

نمي دانستي

من به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم

باغبان از پي من تند دويد

سيب را دست تو ديد

غضب آلود به من كرد نگاه

سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاک

و تو رفتي و هنوز،

سالهاست كه در گوش من آرام آرام

خش خش گام تو تكرار كنان مي دهد آزارم

و من انديشه كنان غرق در اين پندارم

كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

نمي دانستيمن به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدمباغبان از پي من تند دويدسيب را دست تو ديدغضب آ ...

واااای چقدر خاطره انگیز بود ...

تو را در پستوی خانه نهان باید کرد

نمي دانستيمن به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدمباغبان از پي من تند دويدسيب را دست تو ديدغضب آ ...

تا تو نگاه می‌کنی کار من آه کردنست 

ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 

دوش وقت سحر ....حوصله تایپ ندارم دیگه 🥲

من بحاتون تایپ میکنم

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند

واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

تا تو نگاه می‌کنی کار من آه کردنست ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

تو را من چشم در راهم

شباهنگام

که می‌گیرند در شاخ تَلاجَن سایه ها رنگ سیاهی

وزان دل خستگانت راست اندوهی فراهم

تو را من چشم در راهم

من بحاتون تایپ میکنمدوش وقت سحر از غصه نجاتم دادندواندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 

ای هیچ زبهر هیچ بر هیچ خ

من بحاتون تایپ میکنمدوش وقت سحر از غصه نجاتم دادندواندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

من عاشق شعرم ی زمانی می‌نوشتم ولی حالا اونقدر غرق روزمرگی شدم که فراموش شد اون ذوق و شوقم

تو را من چشم در راهمشباهنگامکه می‌گیرند در شاخ تَلاجَن سایه ها رنگ سیاهیوزان دل خستگانت راست اندوهی ...

واااای...🌹🌹