2777
2789

بنظرتون باید ببرمش دکتر ؟!

میترسم بلد نباشه ی کاریش کنه

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست کجاست ک زیر پات مونده !بیچاره بچه ک له شد الهی بمیرم براشآره ببر دکتر

زیر  پای خواهرم رفته

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

حواست کجاست ک زیر پات مونده !بیچاره بچه ک له شد الهی بمیرم براشآره ببر دکتر

حواست کجاست یعنی چه ؟چرا هر اتفاقی می افته میندازید گردن سرپرست ،بچه چیزیش میشه گردن مادر 

اتفاقه اتفاق

ای وای ای وای یکاریش کن گناه داره منم فنچ دارم

ببین حالش خوبه فقط پاش یکم کج شده

این اتفاق دیشب افتاد

و اینکه از دامپزشکای اینجا خاطره خوبی ندارم

نمیتونی ببریش دکتر؟اگه نه و واقعا شرایطشو نداری پاشو قشنگ چرب کن و ثابت با یه چی ببندش

میتونم ولی میترسم بدترش کنه

حواست کجاست یعنی چه ؟چرا هر اتفاقی می افته میندازید گردن سرپرست ،بچه چیزیش میشه گردن مادر اتفاقه اتف ...

عزیزجان کسی ک پت داره میدونه ک مسئول نگهداریشه 

منی ک پرنده ام تو خونه آزاده باید حواسم باشه درو پنجره باز نباشه ک بره ، حواسم باشه ک له نشه ، غذای نامناسب نخوره .....

مثل این میمونه ک مادر حواسش نباشه و بچه از پنجره پرت شه یا وایتکس بخوره ، آره درسته اتفاقه ممکنه پیش بیاد ولی قبول کن از بی‌مسئولیتی مادر هستش !

اینو ب عنوان کسی میگم ک بیش از ۵ ساله ک پرنده دارم !