2777
2789

بچه ها خواهر شوهر و خانواده شوهرم داره چهار سال میشه مثل اینکه تو اضافی هستی و غریبه با من رفتار میکنن شوهرم هیچ وقت پشتم نبوده تازه سر اونا با من جنگیده همیشه وسیله شکسته بیرونم کرده و من رفتم قهر باز برگشتم بخاطر شرایطم بعد من اینجا غریبم پدر و مادرم که ندارم و فوت شدن بجای رفتار خوب همیشه رفتار بد دیدم مثلا زنگ میزنن دعوت میکنن شب شام بیاین اینجا میریم خونشون تو این چهار سال همش در حالت قیافه گرفتن و دماغشونو انداختن بالا بودن و مقصر هم نمی‌دونم خودشونو پرو پرو به شوهرم میگن زنت نمیجوشه و نمیگن ما یه قدم برداریم تا اونم برداره بشقاب میوه برای شوهرم میارن برای من اصلا شوهر خواهر شوهرم باید بگه که بشقاب بیار و یه رفتارهایی میکنن مثلا یادمون رفت تو اینجایی و می‌دونم از عمد هست منم تصمیم گرفتم با هر کی مثل خودش من همیشه لبخند رو لبمه و پیش خودم میگم نگن همه چه آدم عنقی هست و حتی چیز خنده داری هم نیست باز لبخند رو لبمه و نگاه میکنم به اینا با این اخلاقشون باز لبخند میزنم و اونا اصلا مهم نیست براشون یاد گرفتم با هر کی مثل خودش و رفتم جایی زود نرم داخل به همه سلام بدم خیلی کند و آروم برم داخل نگاه کنم تو صورتشون مکث کنم تند تند سلام ندم ببینم چه واکنشی دارن وقتی منو میبینن لبخند زدن بزنم قیافه گرفتن بگیرم بی محلی کردن بکنم و خشک و سرد بودن باشم و گرم و صمیمی بودن منم اینجوری بشم حالا شوهرم میگه تو برو خونه خواهرم و جایی هست دیر میرسه استرس گرفتم چون می‌دونم تنها برم اذیتم میکنن و اونم یازده شب میاد و دیره نرمم جنگ میشه و موندم شوهرم رسید خونه خواهر شوهرم از حرص اینا برم جلو در استقبالش یا نه بشینم سر جام چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.