میبینم اکثر ایرانیا میرن ترکیه یا همین ایران خوودمون ترکی بلدن بعضیا حالا به جز اونایی که ترکن
نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید
😐😐زبان آذری با استانبولی متفاوت هست منم آذربایجان منظورم بود نه ایران ! در همه جای دنیا به آذری شن ...
زبان اذری که نداریم عزیزم ترکی اذربایجانی تا شصت درصد (حدودگفتم)با ترکی استانبولی یکسان تو نوع تلفظ متفاوت ولی همون کلمه است بقیشم که یک سری کلمات ترکی که مربوط به ترکی استانبولی خوشگلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم محترم من در هر دو کشور زندگی کردم و همسرم ترک ترکیه هست و من تا امروز ندیدم که شبیه باشه
خانوم محترم تو زندگی کردی من خودم ترک اذربایجانم بیشتر از من که اطلاع و شناخت نداری چون تلفظ کلمات متفاوت فکر میکنی دوتا زبان متفاوت یا اشتراکاتی با هم نداره
خانوم محترم تو زندگی کردی من خودم ترک اذربایجانم بیشتر از من که اطلاع و شناخت نداری چون تلفظ کلمات م ...
خانم محترم من گفتم متفاوته چون نه نوع نوشتاری شبیه هست و خیلی از کلمات متفاوت تلفظ میشه وقتی به نوع نوشتاری متفاوت میگید شبیه سطح سواد مشخصه! خواهشاً ریپ نزنید
خانم محترم من گفتم متفاوته چون نه نوع نوشتاری شبیه هست و خیلی از کلمات متفاوت تلفظ میشه وقتی به نوع ...
امثال شما در مقابل فهمیدن مقابله میکنن از همون زبان اذری نوشتنت باید میفهمیدم چجور ادمی هستی و نباید باهات بحث میکردم اشتباه از من بود تو به همون اطلاعات غلطت ادامه بده
در حد خودت جواب داد لطف کن روم ریپ نزن دلم نمیخواد شب خوبمو بخاطر سواد کم شما خراب کنم اعطلاعات ارز ...
😂😂اطلاعات غلط خجالت بکش خانوم من خودم ترکم بهتر از تو راجب زبان مادریم میدونم هوف تمومش کن اشتباه از من بود اگه میدونستم جنبه تبادل نظر رو نداری ریپ نمیزدم پس بیخیال