2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 107 پست
😐😐زبان آذری با استانبولی متفاوت هست منم آذربایجان منظورم بود نه ایران ! در همه جای دنیا به آذری شن ...

زبان اذری که نداریم عزیزم ترکی اذربایجانی تا شصت درصد (حدودگفتم)با ترکی استانبولی یکسان تو نوع تلفظ متفاوت ولی همون کلمه است بقیشم که یک سری کلمات ترکی که مربوط به ترکی استانبولی خوشگلم

یاشاسین اذربایجانیم🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان اذری که نداریم عزیزم ترکی اذربایجانی تا شصت درصد (حدودگفتم)با ترکی استانبولی یکسان تو نوع تلفظ ...

زبان آذری متفاوت هست حتی نوع نوشتار در ترکی استانبولی ک هست که در آذری استفاده نمیشه و همینطور آذری زبان ها خ دارن که استانبولی ها ندارن

زبان آذری متفاوت هست حتی نوع نوشتار در ترکی استانبولی ک هست که در آذری استفاده نمیشه و همینطور آذری ...

عزیزم اگه ضد ترکی بگو دیگه بحث و ادامه ندم 

گفتم زبان ترکی استانبولی با اذری تا حدودی یکسان کلمات مشترک دارن چون هردو گویشی از یک زبانن منتهی تلفظ کلمات متفاوت حالا نمیدونم شما چرا پافشاری میکنی 

یاشاسین اذربایجانیم🩷

عزیزم اگه ضد ترکی بگو دیگه بحث و ادامه ندم گفتم زبان ترکی استانبولی با اذری تا حدودی یکسان کلمات مشت ...

خانم محترم من در هر دو کشور زندگی کردم و همسرم ترک ترکیه هست و من تا امروز ندیدم که شبیه باشه 

خانم محترم من در هر دو کشور زندگی کردم و همسرم ترک ترکیه هست و من تا امروز ندیدم که شبیه باشه

خانوم محترم تو زندگی کردی من خودم ترک اذربایجانم بیشتر از من که اطلاع و شناخت نداری چون تلفظ کلمات متفاوت فکر میکنی دوتا زبان متفاوت یا اشتراکاتی با هم نداره 

یاشاسین اذربایجانیم🩷

خانوم محترم تو زندگی کردی من خودم ترک اذربایجانم بیشتر از من که اطلاع و شناخت نداری چون تلفظ کلمات م ...

خانم محترم من گفتم متفاوته چون نه نوع نوشتاری شبیه هست و خیلی از کلمات متفاوت تلفظ میشه وقتی  به نوع نوشتاری متفاوت میگید شبیه سطح سواد مشخصه! خواهشاً ریپ نزنید 

خانم محترم من گفتم متفاوته چون نه نوع نوشتاری شبیه هست و خیلی از کلمات متفاوت تلفظ میشه وقتی به نوع ...

امثال شما در مقابل فهمیدن مقابله میکنن  از همون زبان اذری نوشتنت باید میفهمیدم چجور ادمی هستی و نباید باهات بحث میکردم اشتباه از من بود تو به همون اطلاعات غلطت ادامه بده 

یاشاسین اذربایجانیم🩷

امثال شما در مقابل فهمیدن مقابله میکنن از همون زبان اذری نوشتنت باید میفهمیدم چجور ادمی هستی و نبای ...

امثال شما مشخص هست ! اینکه نمی‌خواهید قبول کنید لطف کنید ریپ نزنید چون در حد بحث نیستید! شب خوش روی تربیت خودتون کار کنید زیر صفر هست

امثال شما مشخص هست ! اینکه نمی‌خواهید قبول کنید لطف کنید ریپ نزنید چون در حد بحث نیستید! شب خوش روی ...

محترمانه جوابتو دادم وقتی زدی اونور دیگه لحنمو عوض کردم هرچند به لحن بی ادبانه  تو نرسیده 

یاشاسین اذربایجانیم🩷

خانم محترم دارم میگم آذربایجان !!! من چیکار با ترکی ایران دارم

خانم محترم آذربایجان هم تورکه

برو بهشون بگو آذری خونت پای خودته

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

محترمانه جوابتو دادم وقتی زدی اونور دیگه لحنمو عوض کردم هرچند به لحن بی ادبانه تو نرسیده

در حد خودت جواب داد لطف کن روم ریپ نزن دلم نمی‌خواد شب خوبمو بخاطر سواد کم شما خراب کنم اعطلاعات ارزشمندتو جای دیگه خرج کن البته اعطلاعات غلط

در حد خودت جواب داد لطف کن روم ریپ نزن دلم نمی‌خواد شب خوبمو بخاطر سواد کم شما خراب کنم اعطلاعات ارز ...

😂😂اطلاعات غلط خجالت بکش خانوم من خودم ترکم بهتر از تو راجب زبان مادریم میدونم هوف تمومش کن اشتباه از من بود اگه میدونستم جنبه تبادل نظر رو نداری ریپ نمیزدم پس بیخیال

یاشاسین اذربایجانیم🩷