2777
2789
عنوان

سال اول زندگی به شوهرتون اگه پول لازم باشه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 71 پست
من بودم میدادمچون داره خرج بچه ها ی منو میده بچه هام توی خونه ی اون دارن زندگی میکنندرضمن 60 میلیون ...

خب اونجوری ام نیست تو خونه ی اون زندگی کنن بچه هام که .من رهن کامل یک خونه رو از خودم گذاشتم یعنی خونه ای که میخاست خودش بگیره ۵ ۶ ملیون اجاره بده من رهن کامل کردم که اون فشار کم تر بیاد بهش چون داره خرج بچه هارو میده و یکی دوبار ماشینش خراب شده ۱۵  ملیون هر دفعه بهش دادم دیگه بهم پس نداده گفته جور نمیشه یا وقتی ازش پول میخام برام بریزه که لازم دارم قطره قطره میده مثلا ۲۰۰ هزار تومن میده کلا بعد ده بار میپرسه چیکار کردی چند بارم بهش گفتم به فکر پس انداز باش که من سال دیگه پول ندارم برای رهن خونه اضافه کنم کمکت کنم ولی اصلا بفکر نییت و همش میگه حالا امروز که زنده ایم فردا رو خدا کریمه و منو دست به سر میکنه برای همین میترسم این پول رو هم فنا بده چون تا الان ک شناختمش ادمی نیست که اگر فنا بده این پول رو هم بفکر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونو میگه تو الان گذاشتی حساب ماهی یک ملیون سود میکنی توی ۸ ماه بشه ۸ ملیون من ۶۰ ملیون بره بخرم بع ...

الان کاه کیلو ۱۵ هزار تومنه، یونجه کیلو ۲۷ هزار تومن جو‌کیلویی ۲۸ هزار تومن. کل پول شما ۶تا بره سبک میشه هزینه هاشو کم کنی اگه تلفات نداشته باشی هر گوسفند ۵ تومن نمی‌مونه واست. انقدر اذیت داره که نگو 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خرج دو تا بچتو این شوهرت میده؟ اگر اینجوریه که دستش درد نکنه واقعا مرد خوبیه.

دوتا بچه ۴ ۵ ساله ان خرج زیادی ندارن که لباس که تا الان اصلا براشون نخریده  فقط خورد خوراک خونه که مال این دوتا بچه نهایت سه ملیون رو هم بشه یا نشه که عوضش من ۱۲۰ ملیون پول بابت رهن کردن خونه بهش دادم  دیگه هیجی ندارم 

خرج دو تا بچتو این شوهرت میده؟ اگر اینجوریه که دستش درد نکنه واقعا مرد خوبیه.

همیشه ام منت میکنه یعنی خیلی خرجای بچه ها رو اصلا فراموش کردم با مجبورم انجام ندم اصلا که یه وقت نگه چرا فلان خرج رو براشون میکنی یعنی اونحور که باید هم خرج نمیکنه برا بچه ها 

بعضیاش رو فروخت اما بیشترشون تلف شدن. مثلاً یک شب شغال اومد حمله کرد. شب خونینی بود...

آها من بهش گفتم میخوای بخری میدم به این شرط که خودمون تو حیاط یا انباری خودمون نگه داریم ولی میگه نه ببرم خونه مادرم بزارم که میترسم همین جوری بشه و بعدا بگن بره ها رو دزدیدن یا مردن یا ...و یه جوری پولو حیف کنه 

نه عزیزم هرگز این کارو نکن 

کاش اصلا بهش نمیگفتی این پول و 

بعد 60 تومن پولی نیست اون بخواد باهاش سرمایه گزاری خاصی بکنه 

همون خرج بچه ها کن 

فردا روزی خودت یا اون بچه ها یه ریالی نیازتون بشه 

اون نمیده 

من خودمم مقدار کمی پول گذاشتم واسه سود

چیزی لازم شدنی برخودم و دخترم که شوهرم سخت میگیره

یا نمیده از اون پول خرج میکنم 

البته بر من پس انداز مخفیه همسرم نمیدونه 

الان کاه کیلو ۱۵ هزار تومنه، یونجه کیلو ۲۷ هزار تومن جو‌کیلویی ۲۸ هزار تومن. کل پول شما ۶تا بره سبک ...

میوه فروشی دارن میخواد پول کاه و گندم و اینا نده و ضایعات روز مغازه رو برای خوراک دام ها بدن 

میوه فروشی دارن میخواد پول کاه و گندم و اینا نده و ضایعات روز مغازه رو برای خوراک دام ها بدن

شما باید به گوسفند جو رو بدید وگرنه اصلا رشد خوبی نداره. اون تو ذهنش این چیزا رو تصور می‌کنه ما تمام عمرمون با این کارا گذشته 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خب اونجوری ام نیست تو خونه ی اون زندگی کنن بچه هام که .من رهن کامل یک خونه رو از خودم گذاشتم یعنی خو ...

با این یک قرون دوزار و سکه پارسیان به جایی نمیرسی 

ازت پول خواسته داری بده 

اونم کم کاری نمیکنه خرج بچه هایی رو میده که اصلا وظیفه اش نیست و چندین برابر پولیه که داری

نه عزیزم هرگز این کارو نکن کاش اصلا بهش نمیگفتی این پول و بعد 60 تومن پولی نیست اون بخواد باهاش سرما ...

این از اول میدونست خب چون مغازه داشتم جمع کردم فروختم همه رو میدونه پنهانی نبوده همون اولم خیلی طعنه میزد که آره تا فروختی سریع بردی خوابوندی تو حساب و یک تعارف نکردی که منم نظر بدم که با پولت چیکار بکنی منم بهش گفتم همینم اگر نمیخوابوندم توی حساب الان خرج میشد و بی پول میموندم و حد اقل میدونم اگر آدم واجب بود مریضی چیزی شدن بجه ها یه پولی هست که خیالم راحت باشه 

همیشه ام منت میکنه یعنی خیلی خرجای بچه ها رو اصلا فراموش کردم با مجبورم انجام ندم اصلا که یه وقت نگه ...

عزیزم الان صیغه این آقا هستی میدونی یعنی چی؟  یعنی میتونه یه ریالم براتون خرخ نکنه حتی برای شما. حقیقتا در شرایط سختی هستی بچه هاتم دخترن شوهرتم قبلا ازدواج نکرده بود پس بیشتر مواظب دخترات باش و نزار باهاشون تنها بمونه خطرناکه. حواست به پولاتم باشه چون احیانا اگر بمیره و چیزی داشته باشه هیچ ارثی ازش بهت نمیرسه فقط مهریه رو داری. رهن خونه رو به اسم کی نوشتی خودت یا شوهرت؟ 

با این یک قرون دوزار و سکه پارسیان به جایی نمیرسی ازت پول خواسته داری بده اونم کم کاری نمیکنه خرج بچ ...

میگم که اونجوری که باید خرج نمیکنه برا بچه ها که کلا یه خورد خوراک گردنشه وگرنه خونه خودم رهن کردم اون عوضش اجاره نمیده کلا بچه ها براش ماهی دویا سه تومن کم تر خرج دارن فقط خوراک و غذا وگرنه تو این یک سال ازدواجمون یه دونه لباس هم برا بچه ها نخریده و اکثر با همین سود پوله خریدم یا پدر مادرم به بهانه تولد و روز دختر برا بچه هام لباسی چیزی خریدن یا مثلا دخترم دوماهه دندون درده نمیبره دکتر که دندونش رو درست کنن آره اگر همه خرج های بچه هارو انجام میداد منم الان کمکش میکردم .چند بار بهش دادم پس نداده الان حتی همین ۱ ملیون سود رو هم گاهی میگه چیکار میکنی بده خودم هر چی میخای بگو تا بخرم نمیخاد حتی همین یک ملیون هم دست من بیاد و یه جورایی احساس میکنم از قصد اینجوری میکنه تا پولو بهش بدم و تا اخر محتاج اون بشم که خب میترسم دیگه 

شما باید به گوسفند جو رو بدید وگرنه اصلا رشد خوبی نداره. اون تو ذهنش این چیزا رو تصور می‌کنه ما تمام ...

اتفاقا خیلی زرنگه خوبم همه چیزو بلده تویه خونه ای زندگی میکنه که خانم پولشو داده این پولا رو هم میگیره دیگه دلش آروم میگیره. برای خودش پادشاهی میکنه تویه این زندگی زناشویب فقط نقش یه جنس مخالف رو داره

عزیزم الان صیغه این آقا هستی میدونی یعنی چی؟ یعنی میتونه یه ریالم براتون خرخ نکنه حتی برای شما. حقی ...

به اسم خودم نوشتم تو این چیزا هواسم جمعه .صیغه ۹۹ ساله زدیم و داخلص کلی شرایط مثل عقد داعم زدیم تا خرج همین دوتا بچه رو هم زدیم که باید خرج خونه و اینا رو انجام بده همه رو ۱۴ سکه ام مهریه زدم . چند بارم گفته برای پول بهش گفتم الان که خوانوادت راضی هستن و اینا عقد رسمی بکنیم بعد توقع داشته باش کل حسابمو خالی کنم بدم بهت