اما چند تا کار هست که میتونه کمی برات آسونتر بشه 👇
برای راحتتر کردن آماده کردن شیر خشک AR:
آب رو از قبل آماده کنه: میتونه چند بطری یا فلاسک آب جوشیده ولرم آماده کنه (نه داغ) و کنار تخت بذاره. شب فقط پودر رو اضافه کنه و تکون بده، نه اینکه تازه بره آب جوش بیاره.
از شیکر مخصوص یا همزن کوچک استفاده کنه: شیر خشک AR چون غلیظه و گوله میشه، با همزن برقی کوچک دستی (فروتی بلندر) یا بطری مخصوص ضدگوله (anti-clump) خیلی راحتتر مخلوط میشه.
پیشمخلوط در یخچال (در صورت مجاز بودن): بعضی برندها اجازه میدن شیر آماده تا ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه (باید روی قوطی نوشته باشه). اونوقت میتونه عصر چند وعده رو آماده کنه و شب فقط گرمش کنه (با آب گرم یا گرمکن شیشه شیر).
اگر ریفلاکس کنترل شده، با پزشک در مورد شیر راحتتر صحبت کنه: گاهی پزشک بعد از چند ماه اجازه میده نوع AR سبکتر یا شیر مخصوص حساسیت بده که راحتتر حل میشه
برای خواب نوزاد: اگر شیر زود آماده بشه و حرارتش مناسب باشه، کمتر طول میکشه تا بچه بیدار بمونه و دوباره بخوابه. همچنین بهتره جای تغذیه شب رو نیمهتاریک نگه داره تا نوزاد دوباره راحت بخوابه.
رفلاکس در حالت عادی چیز بدی نیستیه وقتایی زیاد میخورن اضافه اش رو بالا میارن
آره عادی هست ولی نمیدونم دلیلش چیه مال این بچم خیلی شدیدع بچه اولم خیلی جزئی داشت این بچم اصلا خیلی شدیده هر شیر خشک عادی میدم سریع بالا میاره تو دهنش مثل ماست میبنده بچه بیحال میشه
همون روزای اول دکتر گفت شیرتو قطع کن در حالیکه اصلا دکترا توصیه نمیکنن شیر مادر قطع بشه خیلی این شدید بود وضعیتش ۶۰۰گرم وزن کم کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی یعنی سیر نمیشد؟بچه بزرگ کردن همه مدل سخته راست میگی منم بچه اولم شیر خودم رو میدادم اونم دغدغه ...
نه اصلا سیر نمیشد اولا فکر میکردم عادت کرده و از روی گرسنگی نیس ولی بعدا فهمیدم سیر نمیشه از اول پر خور بود حتی روزا هم تو کمتر از یکساعت دوباره شیر میخواست
من بچم هم شیرخودمو میخوره هم شیرخشک ولی انصاااافااا شیرخشک هزار برابرراحتتره ..بچه ای ک شیرمادر میخوره هر نیم ساعت گشنشه میچسبه ب ادم مخصوصا شب وصبح ناشتاادم ضعف میکنه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
کلا بچه ها هر دو ساعت شیر میخوان . هر مدل شیر خشکی باشه . یک فلاکس آب ولرم بزار بالای سرت با دو تا شیشه شیر نمیخواد هی بلند بشی سریع درست کن .شیر خشک رو با قاشق چایی خوری فقط هم بزن