2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این خواستگار ها بهتر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 128 پست

اول واقعا حس قلبی ادم‌مهمه

درسته مادیات مهمه

ولی شما در نظر بگیر با هرکدوم اگ یهو وضع مالیشون صفر بشه و به یه مشکلی بخورن

میمونی؟؟

ازدواج فقط مالی نیس

بحث دل هم هس

اگ فقط مالی ببینی پسرعموت بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که کات کرده از کجا معلوم باز برگردهوسمتت و خاستگاری کنه؟

مطمئن هستم که برمیگرده شما بابت برگشتن نگران نباشید منظورم اینه که کدوم بهتره من خودم دلم میخواد با استادم ازدواج کنم ولی خانواده همش بهم گیر میدن که زودتر یکی رو انتخاب کن چون چند تا مورد رو قبلاً رد کردم الان دیگه خیلی بهم گیر میدن 

مرد ۳۲ساله ای که با دختر ۱۹ساله ازدواج کنه واقعا برات عجیب نیست؟!

خودشم مرد بیسواد نه مردی که تحصیلکرده اس ودکتری داره!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

دومیاولا، اولی اصلا خواستگار نیست. ثانیا به مشاوری که با دانش اموزش هم رابطه ی دوستی برقرار میکنه هی ...

عزیزم ما با هم صحبت کردیم و با پدر و مادرم صحبت هم کرده ولی من سر یه موضوعی خودم باهاش قهر کردم و حتی پشت گوشی استادم داشت صحبت میکرد بغض کرده بود 

عزیزم دوست من با مشاورش ازدواج کرد والا عروسی خوبیم گرفت الانم خوشبخته

من ک نمیگم پیش نمیاد

پیش میاد ولی کار انسانی ای نیست

ایشون الان ۱۹ ساله ست. زمانی ک این مشاورش بود زیر سن قانونی بوده. 

رابطه عاطفی با فرد زیر سن قانونی سو استفاده از احساسات و خامیش هست

هنوزم خامه حتی. ولی این دیکه واقعا کار غیر اخلاقی هست