2777
2789
پس هنوز نیومدن اون عده که همیشه میگن بدن خودشه اختیارشو داره برا عربا بده همه چیزشو پولشو بگیره اینم ...

زیر پست همین خرابا کلی ایرانی بی فرهنگ هست که داره تشویقشون میکنه

با همین عناوینی که شما گفتین

اره منم دیدم‌ولی یه سوال چرا میگه برید کشور خودتون اونا که باید دوست داشته باشن

تو خوشت میاد یهو نصف جمعیت کشور خارجی هرزه بریزن کشورت؟ اینا هم به این دلیل بدشون مستد

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تازه ناراحتن چرا بهشون حق خروج از کشور بدون اجازه شوهر ندارن ناراحتن نمی تونن برن گند کاری کنن

حالا بدم نیست.ها..

برای شوهره البته..

چون یه زن همراهش باشه، بهش هتل میدن...

نباشه، اصولا به مردهای ایرانی هتل هم نمیدن..

انقدر که گه کاری و تجاوز کردن!

به طور مثال، ترکیه!

ماکارون هستم:)

مشکل اینه بعضی از دخترامون با اختیار خودشون میرن

متاسفانه به خاطر پول زیادی که اونا میدن آره

نمیدونن داستان پشتش چیه 

خدا عاقبت همه مون رو بخیر کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اخه از کجا معلوم اون دختر ابرانی بوده واقعا 🤦‍♀️ایتا اگه این چیزا براشون مهم بود نمیزاشتن جنیفر لوپ ...

تو فرهنگ آمریکا شیک زدن و رابطه جنسی آزاده ولی فرهنگ ایران اینو نمیپذیره ما آبرو برامون مهمه

حالا فهمیدی؟ 

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بله تازه ناراحتن چرا بهشون حق خروج از کشور بدون اجازه شوهر ندارن ناراحتن نمی تونن برن گند کاری کنن

اجازه خروج از کشور حق هر خانمیه که باید داشته باشه 

همسر خود من از اول ازدواج برام همه این حق هارو آزاد گذاشت ، همه دخترا که خراب نیستن که سریع از این حق سو استفاده کنند ولی یه حق طبیعیه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

فقط که دختر های ایرانی نیستن ، عربا دخترای بیزینسی میخوان از کل دنیا دخترا میرن اونجا برای اینکارا م ...

برای اکثر بقیه کشور ها رابطه جنسی و..... آزاده مشکلی براشون ایجاد نمیکنه

فرهنگ ما اینو نمی پذیره اما گند زدن بهش 

اجازه خروج از کشور حق هر خانمیه که باید داشته باشه همسر خود من از اول ازدواج برام همه این حق هارو آز ...

زن ایرانی ناموسه ایرانه حالا اگه منظوری نداشته باشه میمیره از شوهرش اجازه بگیره بعد بره

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خب این دخترای خراب بنظرت با کی میرن؟ با مردای خراب عرب! پس اوناهم خرابن

دقیقا همشه فقط خراب بودن زنارو میبینیم خب تقاضا هست که دختر خراب هم میره اونجا ، مردای خودشون پاک باشن دخترا میرن تایلند نه عربستان ! 

اوضاع مردای اونجا واقعا خرابه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

زن ایرانی ناموسه ایرانه حالا اگه منظوری نداشته باشه میمیره از شوهرش اجازه بگیره بعد بره

یه جوری حرف میزنید انگار به خودتون و هم جنس خودتون اعتماد ندارید ! 

فقطدوبی که نیستترکیه هم با وضعیت زننده پوشش بعضی ایرانیا درنوردیدن متاسفانه

تو ترکیه که پوشش آزاده مشکلی براشون ایجاد نمیکنه

تو فرهنگ آمریکا شیک زدن و رابطه جنسی آزاده ولی فرهنگ ایران اینو نمیپذیره ما آبرو برامون مهمهحالا فهم ...

تو چرا انقدر فشار میخوری 😐 اگه شیک زدن براشون چیز بدیه پس دیگه ربطی به امریکا و ایرانش نداره 

تو اگه دلت میخواد دختر ایرانیو تحقیر کنی که بحثش جداست خودتحقیر