2777
2789
تو فرهنگ آمریکا شیک زدن و رابطه جنسی آزاده ولی فرهنگ ایران اینو نمیپذیره ما آبرو برامون مهمهحالا فهم ...

آزاد هست ولی اونا هم دیگه در این حد نیستن 

من خودمم به دست دیدم زنه خارجی می‌گفت بخاطر شوهرم لباس پوشیده می‌پوشم خارجی بود نه ایرانی 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری حرف میزنید انگار به خودتون و هم جنس خودتون اعتماد ندارید !

داریم زن ارزشه نباید تا حد امکان بره پیش غریبه تا از این حرفا پیش بیاد 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

دقیقا همشه فقط خراب بودن زنارو میبینیم خب تقاضا هست که دختر خراب هم میره اونجا ، مردای خودشون پاک با ...

الان به من چه که مردای عرب خرابن؟ من بحثم با اونا نیست بحثم با دخترای خودمونه چرا سعی دارین همچیو جنسیتی کنین؟ یکم فکر کنین بعد حرف بزنین

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

تو چرا انقدر فشار میخوری 😐 اگه شیک زدن براشون چیز بدیه پس دیگه ربطی به امریکا و ایرانش نداره تو اگه ...

دختر ایرانیو با اون خرابا یکی میکنی؟! من جمع نبستم 

ولی تو که داری ازون خرابا حمایت میکنی یا خودت ازونایی یا بچه ای هنوز فکرت نمیرسه همینجوری بدون فکر کردن نظر میدی 

اصلا موضوع تاپیکو تو نفهمیدی پس بهتره بری بیرون

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

الان به من چه که مردای عرب خرابن؟ من بحثم با اونا نیست بحثم با دخترای خودمونه چرا سعی دارین همچیو جن ...

من اصلا با شما نبودم کلی گفتم چرا به خودت میگیری

این عربای دبی انقدر کثیف هستن خب وقتی تقاضا هست عرضه هم هست ! اون کامنت هایی هم که نوشتن زر اضافیه خودشون نخوان دختر خراب پا نمیشه بره کشورشون میره جاهای دیگه مثل تایلند  ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من اصلا با شما نبودم کلی گفتم چرا به خودت میگیری این عربای دبی انقدر کثیف هستن خب وقتی تقاضا هست عرض ...

تو خراب بودن او مردا که شکی نیست 

ولی چرا دخترامون بخاطر پول دست به همچنین کارایی بزنن؟ فقط چون کشورای دیگه هم انجام میدن؟ 

تو خراب بودن او مردا که شکی نیست ولی چرا دخترامون بخاطر پول دست به همچنین کارایی بزنن؟ فقط چون کشورا ...

دیگه نمیشه که همه رو کنترل کرد دختر بد داریم ولی دخترای خوب و پاک هم کم نداریم 

فقط باید در اینده که مادر شدیم خودمون دختر خوب تربیت کنیم وگرنه بقیه رو نمیشه کاریش کرد 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

دقیقا همشه فقط خراب بودن زنارو میبینیم خب تقاضا هست که دختر خراب هم میره اونجا ، مردای خودشون پاک با ...

دقیقا باهات موافقم

اصلا این کامنتایی که اونا گذاشتن زیر پست بی معنا هستن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست