2777
2789
این ملخ خورا باید برن یه فکری به حال خووشون بکنن همه میدونن عربا از ایرانیا بعدشون میاد اینام از حرص ...

بحث این نیست اصلا

بحث اون خراباییه که آبرومونو بردن😐

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تازه ناراحتن چرا بهشون حق خروج از کشور بدون اجازه شوهر ندارن ناراحتن نمی تونن برن گند کاری کنن

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بخدا که الان ایران بدتر از دبی شده🙁🙁🙁گاهی توهمین شهر یه صحنه هایی میبینمحالم از دخترای خودمون بهم ...

من پارک رفتم دختره وایساده بود پسرا میومدن یکی یکی دس مالیش میکردن 

حالم بهم میخوره اینارو میبینم

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

عربای کشورای دیگه کلا نگاه شون ضد زنه و با ایرانیا هم مشکل دارن تاریخی، بحث دعوای شیعه و سنی هم اضافه کن.

حالا فرض کن زن ایرانی شیعه باشی اونا حاضرن چند برابر زن خارجی خرج کنن فقط واسه این که با این شخص باشن صرفا جهت حس قدرت کردن و تحقیر کردن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
این ملخ خورا باید برن یه فکری به حال خووشون بکنن همه میدونن عربا از ایرانیا بعدشون میاد اینام از حرص ...

خب این دخترای خراب بنظرت با کی میرن؟ با مردای خراب عرب! پس اوناهم خرابن 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
پس هنوز نیومدن اون عده که همیشه میگن بدن خودشه اختیارشو داره برا عربا بده همه چیزشو پولشو بگیره اینم ...

روغن فکرن دیگه، فقط میخوان یچی پرونده باشن

بحث این نیست اصلابحث اون خراباییه که آبرومونو بردن😐

اخه از کجا معلوم اون دختر ابرانی بوده واقعا 🤦‍♀️ایتا اگه این چیزا براشون مهم بود نمیزاشتن جنیفر لوپز تو شهر مقدسشون براشون شیک بزنه 

اره منم دیدم‌

ولی یه سوال چرا میگه برید کشور خودتون 

اونا که باید دوست داشته باشن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خب این دخترای خراب بنظرت با کی میرن؟ با مردای خراب عرب! پس اوناهم خرابن

تاره چند وقت یه چیزی که فهمیدم این بوده که این شیخای عرب اصلا با خارجی ها ارتباط نمیگیرن همه روابطشون خانوادگیه 

عربای کشورای دیگه کلا نگاه شون ضد زنه و با ایرانیا هم مشکل دارن تاریخی، بحث دعوای شیعه و سنی هم اضاف ...

مشکل اینه بعضی از دخترامون با اختیار خودشون میرن 

فقط که دختر های ایرانی نیستن ، عربا دخترای بیزینسی میخوان از کل دنیا دخترا میرن اونجا برای اینکارا مثلا ترکیه رو خدایی ما ایرانیا خیلی خراب کردیم اما تو دبی از همه جا دختر رفته فقط و فقط برای پول و اونجور کارا همه کاری میکنن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

تاره چند وقت یه چیزی که فهمیدم این بوده که این شیخای عرب اصلا با خارجی ها ارتباط نمیگیرن همه روابطشو ...

خاک توسرشون

دقیقا تومثافط کاری حرف اولو میزنن

همشونم چندتا چندتا زن دارن

همین عربا مشهد رو به گند کشیدن

دیگه این کامنتا پیشکش خودشون

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست