2777
2789
عنوان

به هیچی نمیرسممم کنکوووریا🥺 شماهم همینجورین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهمه اولش همینجوری بودیممن دهم تست هم کار کردم یازدهم فک کنم فقط برا زیست تست زدم مارو از همون اول ...

آخه واقعا گیج بودم تازه کم کم کار داره دستم میاد 

تازه من شوهرم دارم یکم سرم شلوغه 

دعا کنید کار شوهرم درست بشه یکم استرسم کم بشه 😭😭

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

نه بابا 😐😐فقط تعجب کردمماهی و هر موقع از آب بگیری تازه است

همینجوری تا تهش بخون قطعا موفق میشی 

من دهم یازدهم رو کتاب کم و بیش مسلطم بخاطر اینکه واسه نهایی خوندم یکمم تست کار کردم اما نه اندازه شما 

و اینکه من مدرسم یه مدرسه دولتی توی منطقه محرومه هیچکی درس نمیخوند و معلماهم خوب نیستن

محیط واقعا تاثیر داره 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم قطعا خیلی سبز شبیه تره ب کنکورآی کیو سطح سوالاتش سخت تره ولی میگن خیلی سبز ب کنکور نزدیکتره

نه اتفاقا آیکیو بهتره 

اینو من نمیگم استاد عظیمی که خودش بیست ساله استاد زیسته گفت

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

همه ش بین ۵ تا۵۶۰۰ گیرم هر هفته همینه ولی مشاورم هر دفعه راضیه میگه خوبه کجاش خوبه هیچ پیشرفتی ندارم ...

منم ۲ ۳ تا آزمون اول اینطوری بودم

امروز بهتر شد

باید رو  درسای تراز اور سرمایه گزاری کنیم

قطعا قصدش ناامیدی و استرس دادنهمیتونم درک کنمسال دهم واقعا بد گذشت، نباید نهایی میشد

اره واقعا😑

هیچکی ما ۴۰۵ ایارو درک نمیکنه چون تو موقعیت و شرایط ما نبودن هیچوقت 

خیلی سبز برای کنکور بهتره ای کیو سطحش خیلی بالا است

نه بابا کجاش بالاست

کجا حرف از کم خوندن زدم؟!😐گفتم تعداد اون افراد کمه، نه ساعت مطالعشون!

اهاا گرفتم

آخه غیر منطقیهاول باید بتونه سطح استاندارد بزنه بعد بره سراغ سطح بالا

کی گفته آیکیو بالاست 

من خودم بخاطر این حرفا دوسال نخریدم ولی امسال ک آیکیو گرفتم اتفاقا سطحش خیلی نرماله و میشه فهمیدش 

نکاتشم بدرد میخوره هم سوال اسون داره هم متوسط هم سخت 

نه بابا کجاش بالاست

معلم ما می‌گه بخوای یهو بری روی ایکیو مثل اینه که مثلاً تیم فوتبال بچه های محله برن با رئال مسابقه بدن ، میگه اول باید با خیلی سبز شروع کنید

کاربر آقا