2777
2789
منم میگی مثلا شخصیتم؟

آدم مودی هستی  گاهی فول انرژی 

گاهی غمگین و بی حوصله

یکهو تصمیم میگیری

در کل قلب مهربونی داری

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بگو‌ اطرافیان به من چه حسی دارن مخصوصا استادم ؟؟؟

عادی هستن 

علاقه ای نیست

چند مورد خواستگار برات پیش میاد ولی خب به نتیجه نمیرسن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آدم مودی هستی گاهی فول انرژی گاهی غمگین و بی حوصلهیکهو تصمیم میگیریدر کل قلب مهربونی داری

همش درست پشماااام🤣🤣🤣❤️💐 عزیزمییییییی

میشه حدس بزنی سرنوشت عشقم چی میشه عزیزم؟

خواستی منم ازت میام

ولی دقیقااااابه من حسودی میکنن گلم؟به چیم؟

اونی که فکر میکنی خوشبخته در واقع اصلا خوشبخت نیست

آرزو میکنه یک ثانیه جای تو باشه شک نکن

همش درست پشماااام🤣🤣🤣❤️💐 عزیزمیییییییمیشه حدس بزنی سرنوشت عشقم چی میشه عزیزم؟خواستی منم ازت میام

آدم خوبیه و در کنار هم خوش هستید 

من احساس میکنم ازدواج میکنید 

دختر بلوبری عزیزم من یه آزمونی دادم نتیجش هنوز نیومده حستو بهم میگی قبول میشم آیا مرسی

نه نمیشی

البته من حسام همیشه درست نیست

ایشالا که قبول شده باشی قشنگم♥️🌱

همش درست میگی اخهببینم میتونی بگی لباسم چه رننگه متولد چه ماهیم ؟میخام بیشتر تعجب کنم🤣❤️

مهر یا دی 

توی لباسات هم رنگ مشکی یا سفید داره 

اوه اوه چه آتیشی😂

منم میگی کی باردار میشم و اونی ک‌دلم میخاد میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️