2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست هیچ دوستی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 46 پست
منم اصلا حوصله هیچ کس رو نداشتم و الانم همون شکلی هستم ،با گروه ها قاطی نمی‌شدم ولی با یک نفر همون ا ...

کلا از بچگی مشکل دارم از اول دوست نداشتم مشکل من خیلی عمیقه پیش روانشناس هم رفتم اما فایده ای نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر این قضیه ناراحت نیستی

هستم ولی مجبورم من داخل مدرسه هم زنگ های تفریح خودم داخل دستشویی قائم میکردم تا کسی نبینه تنها هستم 

من همیشه تنها بودم روانشنلس هم برایم فایده نداشت

خوب چرا با کسی ارتباط نگرفتی همون کناریتون مثلا

خوب الان دوسال گذشته و اون طرف خودش یک دوست داره که داره باهاش حرف میزنه و اصلا به من اهمیت نمیده بعدش کناری من هر کلاس عوض میشه 

خوب الان دوسال گذشته و اون طرف خودش یک دوست داره که داره باهاش حرف میزنه و اصلا به من اهمیت نمیده بع ...

مثلا میتونستی شمارش رو بگیری باهاش حرف بزنی من خودمم مشکل دوستی داشتم حل شد 1480اگه بگیری شاید بهت کمک کنه مشاور رایگانه

مثلا میتونستی شمارش رو بگیری باهاش حرف بزنی من خودمم مشکل دوستی داشتم حل شد 1480اگه بگیری شاید بهت ک ...

قبلا زنگ زدم حتی پیش روان شناسها دانشگاه هم رفتم کمکی نکردن بابد یک روان شناس خیلی خوب پیدا کنم

کلا از بچگی مشکل دارم از اول دوست نداشتم مشکل من خیلی عمیقه پیش روانشناس هم رفتم اما فایده ای نداشت

درک میکنم ،ولی الان دیگه همه رو شناختی ،نمیتونی یه دوست خوب انتخاب کنی ؟هزینه داره دوست شدن و موندن ،ولی اگه آدم خوبی باشه ارزش داره ،آروم آروم سعی کن بهش نزدیک بشی ،  بعد از دانشگاه دوست پیدا کردن نمیگم امکان نداره ولی باز سخت تر میشه

یعنی الان داخل دانشگاه و بیرون دانشکاه دوستی ندارین؟

داخل رشته خودم نه اما چون کانونهای مختلفی داخل دانشگاه رفتم چند تا دوست معمولی(نه صمیمی) داخل رشته های دیگه دارم اما خب داخل دانشکده خودم تنهام