2777
2789
عنوان

انصافا شما باشید بچتون کتک نمیزنید با این کارا

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 44 پست

بچه اس دیگه 

بچه یعنی همین 

قبل از بچه دار شدن نباید انتظار داشته باشی که صاحب یه بچه میشی که مرتبه و ریخت و پاش نمی کنه و کاراشو خودش می کنه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=400643762]وقتی جمع میکنی معلومه که بدتر بریز بپاش میکنن جمع نکن بزار پدرشون بیاد دعواشون کنه[/QUOTE باباشون خوابه..  متاسفانه باباشون خیلی جدی دعواشون میکنه البته بزرگه رو کار به کوچکه نداره منم دلم نمیاد  هر دفه بش گفتم پشیمون شدم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
آفرین کار خوبی کردی الان تو سن بدین متاسفانه فقط باید صبور بود یه پارچه ای چیزی بگیر هر وقت رفتن جلو ...

ممنون گلم..  کوچکه دو سالش یجا نمیشینه

چ بدی مثلا میگم از صب تا الان مدام دارن ریز پاش میکنن شبم مهمون دعوت کردم

خب مهمون دعوت نکن

بچه هات بچگی کردن هیچ کار بدی نکردن

منم بچه ی کوچیک دارم خونمون همش ریخت و پاشه حتی دعواش نمیکنم

ناراحت نمیشم از کاراش

من باشم یک مقوایی کاغذ بزرگی چیزی میدم دستشون میگم برای مهمون های شب نقاشی بکشید یا به بچه های شیطون ...

وایی نه بعد ده تا کار دیگه برام درس میکنن   بیشتر خرابکاری میکنن متاسفانه خییلی بی نطم هر دفه دفتراش پارن  برگه ها رو قیچی میکنه و.. 

🤣🤣🥲🥲🥲🥲💔 چقد تو فشار و خسته ای عزیزم همیشه سعی کن یاد بدی چیزی که میریزن زمین رو خودشون جمع کن ...

پدرم در اومد و دخترم تغییر نمیکنه

همونم غنیمتع .تی وی رو روشن کن و بگو اگر تا آخر شب همینجور ساکت بنشینید قول میدم تا صبح فرشته ها یه ...

میدونی واکنشش چیه ایقددد عر  سمج  میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گریه و من دیگه طاقت ندارم کوش بخدا تحمل ندارم و گریه و..   همون نگفتنش بهتر نیاد رو اعصابم..  تی هم ک مدام روشنه براشون

طفلی شما که اینهمه کار داری طفلی اون بچه ها که روز جمعه حبس شدن تو خونه پس همسرت کجاست ؟؟؟

خوابه..   بیچاره هرروز از 5 صب تا 7 غروب بیرون سرکار..  ولی بیرون هم اکثر شبا میبریمشون دیشب بردمشون امشبم بادوچرخه هاشون میبرمشون پارک 

میدونی واکنشش چیه ایقددد عر سمج میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گر ...

هوووففف .خدا صبرت بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میدونی واکنشش چیه ایقددد عر سمج میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گر ...

هوووففف .خدا صبرت بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏