از صب بلند شدم دور کارا خونه و سبزی پاک کردم بعد ماهیها بعد مرغا تمیز کردم و و بسته بندی بعد ناهار.. هر چ به دخترم میگم تو اشپز خونه غذا بخور میره جلو تی وی وکلی برنج میرزن.. تا میام اینا رو جمع کنم رفتن اتاق خواب.. کل رختخوابا و لباسا کار شوهرم و لباسا بیرونی ک به رگال اویزونن همه رو ریختن یه ساعت رفتم اونجا مرتب کردم چون برا شام مهمون دعوا کردم بیرون تا میام برنج بخیسونم و مرغ بزارم مواد اسباب بازی و کش موهاشون پخش خونه میکنن میام اینجا جمع کنم میرن اشپز خونه دارن بادوم میشکنن و پخش میکنن.. با کلی دعوا میرم اونجا تمیز کنم بزرگه ک رف دستشویی کوچکه هم باش رف صندلی حموم اورد پیش روشویی و کلی اب ریخت رو سرامیکا خودشم سر خورد با کله افتاد میخام صندلی بردرام بر میدارش و در میره و جیغ و گریه.. بززگه میره رو اپن سرپا میمونه اینم دنبالش اصلا هر کاری بزرگه انجام میده اینم دنبالش و جیغ جیغ جیغ.. خیلی خودمو کنترل کردم نزنمشون الان مث روانیا با سر درد و اعصاب خوردی نشستم بالا سرشون 🥺🥺
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=400643762]وقتی جمع میکنی معلومه که بدتر بریز بپاش میکنن جمع نکن بزار پدرشون بیاد دعواشون کنه[/QUOTE باباشون خوابه.. متاسفانه باباشون خیلی جدی دعواشون میکنه البته بزرگه رو کار به کوچکه نداره منم دلم نمیاد هر دفه بش گفتم پشیمون شدم
همونم غنیمتع .تی وی رو روشن کن و بگو اگر تا آخر شب همینجور ساکت بنشینید قول میدم تا صبح فرشته ها یه ...
میدونی واکنشش چیه ایقددد عر سمج میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گریه و من دیگه طاقت ندارم کوش بخدا تحمل ندارم و گریه و.. همون نگفتنش بهتر نیاد رو اعصابم.. تی هم ک مدام روشنه براشون
میدونی واکنشش چیه ایقددد عر سمج میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گر ...
هوووففف .خدا صبرت بده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
میدونی واکنشش چیه ایقددد عر سمج میشه کو جایزه پ کی میدی وای من همین الان میخام دم به دقه میگه و گر ...
هوووففف .خدا صبرت بده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏