2777
2789

بچه ها من چهار ساله که ازدواج کردم و وصلت با خانواده شوهرم اصلا آدم های نرمالی نیستن بخدا محبتیو عشقی که از حیوان دیدم از اینا ندیدم خیلی اذیت میشم با رفتارشون مثلا با شوهرم میریم خونه خواهرش نشستم من کنار شوهرم و برای شوهرم همش چیز میز میارن و پذیرایی میکنن و داداشی بردار بعد یه بشقاب و چاقو جلو من نمیزارن نمیگن میوه بردار همین جور ظرف میوه رو میزارن جلو من ولی جلو شوهرم ظرف میوه رو میگیرن که برداره یا مثلا مرداشون از زناشون نفهم تر و بی شخصیت تر همش منتظر احترام هستن ولی خودشون احترام نمیزارن وارد خونه خواهرشوهرم میشیم با شوهرش و بچه هاش جلو در هستن دختر خواهر شوهرم ۱۷ سالشه و میگه سلام زن دایی و منم با لبخند میگم سلام عزیزم چطوری خوبی یسنا جان یهو دیگه جواب نمیده و سرد میگه خوبم مرسی و اصلا لبخند و محبت بهشون نیومده شوهر خواهر شوهرم که هیچی صد بار باید بگم سلام آقا رضا همیشه با لبخند هستم و اصلا منو نمی‌بینن یکی میگفت میری خونشون وایسا محکم زل بزن تو صورتشون تا نگاهش بیوفته بعد سفت و محکم بدون لبخند سلام بده و مثلا حرف دختر مردم رو میزنه خواهر شوهرم که عاشق شوهرم بوده گفته داشت نیومد منو بگیره گفتیم ازدواج کرده بابا جلو من و من میام خونشون بعد سلام احوال پرسی میشینم رو مبل میگم به خواهر شوهرم چخبر خوبین اونم جواب میده و همین تموم شد تا آخر شب با شوهرم حرف میزنن و منم تنها میرم تو خودم. یا عروسی من تو فیلممون هست اول تا آخر مراسم خواهر شوهرت و فامیلای شوهرم غمبرک بستن یه تاج زدن سرشون وایستادن یه گوشه نمیان با عروس و داماد برقصن و من اومدم تو تالار خشکشون زد و جوری که فیلمبردار گفت چرا اینجورین مشکل دیگه اینکه میرم خونه مادرشوهر و تو یه حیاطیم از برخورد زناشون اصلا راضی نیستم من کسی میاد داخل جلوی پاش بلند میشم مخصوصا سنش از من بیشتر باشه من میام داخل همه پشتون به در هست انگار نه انگار یه آدم داره میاد داخل سلام به زور میدن و یکی تو آشپزخونه یکی مشغول فلان کار درستش اینه بیان جلو در همه سلام بدن و احترام بزارن به طرف مثل من که کسی میاد میام جلو در سلام میدم واقعا چهار سال داره میشه اصلا دلم نمی‌خواد برم و مجبورم الان فردا شب خواهرش دعوت کرده مجبورم برم چون شوهرم جنگ میکنه چجوری برخورد و رفتار کنم از در رفتم داخل بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لبخند نزن سرد سلام بده احوالپرسیم نکن هیچکاریم کمک نکن ظرف میوه نزاشتن رک بگو چرا پیشدستی برام نیاوردی؟؟؟  ایا شما میای خونم بنده جلو شما پیشدستی نمیزارم؟؟؟؟ اشتباهاتشونو به روشون بیار  از قبلم به همسرت بگو این رفتارای خواهرش رو مخته انتظار داشتی اینمدت همسرت گوشزد کنه که سکوت کزده  از این به بعد تکرار کنن برخورد میکنی..

روش دومم اینه همون سلام سرد بده و تا ته مهمونی بیمحلی کن با گوشیت سرگرم باش هیچیم نخور حتی غذا بگو میل ندارم 

لبخند نزن سرد سلام بده احوالپرسیم نکن هیچکاریم کمک نکن ظرف میوه نزاشتن رک بگو چرا پیشدستی برام نیاور ...

چشم عزیزم آخه سلیطه و بی چاک و دهن هستن یه کتک یه جاریم زدن سر یه کلمه حرف شوهرمم پشتم نیست اصلا

چقد تو منی😂😂 البته خواهر شوهرام خوبن مجردن ولئ امان از مادرشوهر و جاری سالی یبارم دعوتم نمیکنن سرد برخورد میکنن منم الان یساله شدم دقیقا عینننن خودشون کم میرم کم دعوت میکنم کم زنگ میزنم برمم چجوری رفتار کنن همونجوری رفتار میکنم...جاریم با نوک انگشت بام دست میداد منم الان با نوک انگشت باهاش دست میدم😑😂

چشم عزیزم آخه سلیطه و بی چاک و دهن هستن یه کتک یه جاریم زدن سر یه کلمه حرف شوهرمم پشتم نیست اصلا

متاسفانه چون شوهرت پشتت نیس ممکنه با شمام بد برخورد کنن بنظرم همون به همسرت بگو بنده جاییکه بهم احترام نمیزارن پامو نمیزارم ۴ سال رفتم احتراممو زیرپا گذاشتن از این به بعد نمیرم بزار جنگ کنه دعوا کنه ولی یاد میگیره خونوادش احترامتو نگه ندارن شمام نمیری  کتکتم زدن با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه