2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم خونه خواهر شوهرم بخاطر برخوردشون

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
امثدوارم بهترینا برات رقم بخوره. متاسفانه شوهر که به زن ارزش نده خونوادش بدتر بی ارزش میکنن

فداتشم عزیزم دقیقا مشکل اصلی خودشه تا میگم خانوادت صداشو می‌بره بالا وسیله می‌شکنه منو بیرون می‌کنه چند بار اتفاق افتاده و مجبورم همش سکوت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم عزیزم دقیقا مشکل اصلی خودشه تا میگم خانوادت صداشو می‌بره بالا وسیله می‌شکنه منو بیرون می‌کنه ...

عزیزم شرایطتت متفاوته باتوجه به شرایطتت خودت بهترین تصمیمو میتونی بگیری ممکنه پیشنهادای ما خدای نکرده برات بد تموم شه خودت باتوجه به شرایطتت تصمیم بگیر😘

ای بابا

واسه من بچه هاش سلام نمیدن بهم حتی زن دایی هم نمیگن خودشم زورش میاداسمموبه زبون بیاره یاتومهمونی یاجایی بودنی باهمه گرم میگیره بمن قیافه بهشم گفتم دلیل رفتارات چیه خیلی رک گفتم من حرف مشترک باهات ندارم بعدش منم کمرنگ کردم رفت وامدموشوهرم اعتراض کرددلیلشوگفتم 

با هر کی مثل خودش والا زیادی از حد خوب بودیم

توام مث خودشون رفتار کن از هیچکیم نترس شوهرت بخاد حرف بزنه سلیطه بازی دربیار نهایتش یکی دوبار کتک میخوری دیگ ولی ب هیچ عنوان کوتاه نیا..سگ محلشون کن از تو باارزش تر نیستن خودتو بچسب بابا..اونا کی باشن اخه 

اینا هم بچه هاشون همینن تربیت ندارن دیگه

واسه من باهمه خوبن بامن نه میگم که اعتراضم کردم بهم گفت توعروسی من باهات حرف مشترک ندارم خیلی محبت کردم خیلی رفتم سمتش که بفهمه عروس دشمن نیس بدترشدمنم ول کردم

ازایناانتظارمحبت وتوجه نداشته باش کمبوددارن که اینجوری بروزمیدن خودت باش رفتی باتلفن حرف بزن به دوستات زنگ بزن فیلم ببین توگوشی تاتایم بگذره من فعلاکات کردم چون بخاطراینکه بعدنهارخونه مادرشوهرم چایی نخوردم بهونه کردن که دخترمون چای اوردبرنداشتی چرابخوری اینوبهونه کردن عروسی برادرم نیومدن منم دوماهه نرفتم خونشون