2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

2790 بازدید | 349 پست

شوهرم بعد ۱۰ روز از سر کار اومد خونه ۱ شب پیش من موند بعد رفت خونه باباش . (۴۰روز بود نرفته بود خونه باباش) گفتم اوکیه برو ۱ شب بمون بیا . حالا دیشب اونجا بود زنگ زده میگه فردا میام . یعنی دوشب اونجا بمونه🙁

از ناراحتی داره گریم میگیره . چرا باید ۲شب بمونه اونجا . اصلا چرا باید بعد ۱۰ روز فقط ۱شب بمونه بعد بره . 

بهش گفتم برگرد . برنگردی دیگه بات حرف نمی زنم...گفت جان خودت نمیشه زشته فردا میام . پول ریختم برات کفش بگیر وقتی اومدیم ۲.۳روز می برمت بیرون . منم گفتم پول بخوره تو سرت گوشی رو قطع کردم .

دیگه نه باهاش حرف میزنم . نه زنگ میزنم نه جواب میدم نه وقتی اومد رابطه میزارم داشته باشیم . اصلا جدا ازش می خوابم...

حق با کیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ناراحت باشیولی قطعا اونم تو رو دروایسی خانوادش قرار گرفته و نتونسته بهشون نه بگه

آره تو رودروایسی قراره گرفته . باباش خودش زنگ زد بیا بریم . خب یه روز بسه . چرا دو روز؟ ☹

آره تو رودروایسی قراره گرفته . باباش خودش زنگ زد بیا بریم . خب یه روز بسه . چرا دو روز؟ ☹

دیگه شوهرا همینن

خانواده شون هر چی بگن نه نمیگن

قهر کن

ولی دیگه خیلی بزرگش نکن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔