2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 349 پست
خب واسه همینه عین خیالت نیس میگی ولش کن☹

گلم من متاهلم اگه شوهرم ۴۰ روز به خانوادش سر نمیزد اگه میرفت میگفتم هرچقدر دوست داری بمون 😑🤦🏻‍♀️

اشتباه کردی تو نرفتی توام باهاش برو چند روز بمون حال و هوا عوض کن بیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام برو خب باهاش میگی که بعد ۴۰ روز رفته بزار اونجا بمونه یروزه بالاخره دلش برای خانوادشم تنگ شده د ...

من فردا کار دارم نمی تونم...

بهش گفتم برگرد گفت نه! بزار بمونه چیه . می خواد بمونه 

خب بعد ۱ روز رفع دلتنگی نکرد☹ تازه می خواد خونه داداشش هم بره همونجاعع . گفت فردا بعد از ظهر میام

تو شوهرت بعد ۱۰ روز می اومد فقط ۱ روز پیشت می موند بعد می رفت ۲ روز خونه باباش . فقط ازش ناراحت بودی ...

حق با شماست .کسی ک ازدواج میکنه چ خانم چ آقا اولویت اولش همسره بعد خانواده .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من فردا کار دارم نمی تونم...بهش گفتم برگرد گفت نه! بزار بمونه چیه . می خواد بمونه خب بعد ۱ روز رفع د ...

خب خانوادشو بعد ۴۰ روز دیده 

تو خانوادتو بعد یک ماه ۴۰ روز ببینی داداشت بگه بیا خونه ما نمیری؟؟؟میگی برگردم خونم؟

من فردا کار دارم نمی تونم...بهش گفتم برگرد گفت نه! بزار بمونه چیه . می خواد بمونه خب بعد ۱ روز رفع د ...

خدا شاهده از این مادرشوهر برادرشوهرمن بیخود تر نداریم ولی هیچ وقت نخواستم شوهرم رفت آمدشو قطع کنه بالاخره خانوادشه 

ولی خب من تنها نمیزارم بره اون بره منم میرم اونم همون هرازگاهی هر ماهی یبار دو ماهی یبار میره منم باهاش میرم میام

خب این بنده خدا هم اول اومد پیش همسرش بعد رفت پیش خانوادش دیگه

من باشم هیچوقت همسرمو تنها نمیذارم برم دیدن خانوادم یا نهایت در حد چند ساعت نه ۲ شبانه روز.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

گلم من متاهلم اگه شوهرم ۴۰ روز به خانوادش سر نمیزد اگه میرفت میگفتم هرچقدر دوست داری بمون 😑🤦🏻‍♀️ا ...

۴۰ روز که پیش من نبود...۳۰روزش سر کار بود یه شهر دیگه☹

میگم فقط ۱ روز پیش من موند

خدا شاهده از این مادرشوهر برادرشوهرمن بیخود تر نداریم ولی هیچ وقت نخواستم شوهرم رفت آمدشو قطع کنه با ...

این ۴۰ روز ۳۰ روزش سر کار بود...

وگرنه این ۱۰ روزی یکبار میره و ۲.۳ روز میمونه 

خب اگه قرار باشه اینطوری باشه چرا زن گرفت؟ میموند ور دل خانوادش

خب خانوادشو بعد ۴۰ روز دیده تو خانوادتو بعد یک ماه ۴۰ روز ببینی داداشت بگه بیا خونه ما نمیری؟؟؟میگی ...

خانوادش جایی ان اصلا نت نیس یعنی فقط زنگ میشه زد...الان رفته پیش داداشش اونجا حتی خط هم نیست . یعنی تا فردا بعد از ظهر زنگ هم نمیشه زد😪