2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما این حال بدو داشتین؟

آره اصلا عینه دیونه ها بودم بی قرار بودم کلی کار داشتم میخواستم انجام بدم دست و دلم نمی‌رفت اصلا انگار نمی‌تونستم خودمو کنترل کنم برنامه ریزی کنم نفسم تنگ میشد

آره اصلا عینه دیونه ها بودم بی قرار بودم کلی کار داشتم میخواستم انجام بدم دست و دلم نمی‌رفت اصلا انگ ...

علت رو فهمیدی چی بود؟ الانم اونطوری هستی؟ 

چیکار کردی خوب شدی 

من احساس میکنم چیزی تو سرمه و احساس میکنم الانمه نفس بره بیفتم و یا حس میکنم اکسیژنم به مغز نمیرسه

علت رو فهمیدی چی بود؟ الانم اونطوری هستی؟ چیکار کردی خوب شدی من احساس میکنم چیزی تو سرمه و احساس میک ...

ببین من واقعا به خدا پناه بردم حس میکردم سنگیننم از صبح که بیدار میشدم شروع میشد

علت رو فهمیدی چی بود؟ الانم اونطوری هستی؟ چیکار کردی خوب شدی من احساس میکنم چیزی تو سرمه و احساس میک ...

ایمان بیار به حرفم حتما انجامش بده توی خونه سوره بقره بذار 

این الکرسی بخون و گوش بده 

۴قل یادت نره

سعی کن این الکرسی بنویسی بذاری گوشه گوشه خودت باور کن چشم و بد دلی آدما ادمو از پا میندازه 

کله خونتو بگرد ببین چیزی پیدا می‌کنی از بود بندازش تو اب روان باور کن منم مسخره میکردم تا بهم ثابت شد هنوز ک هنوزه این الکرسیو نمی‌خونم دوباره حس سنگینی میکنم

آره اصلا عینه دیونه ها بودم بی قرار بودم کلی کار داشتم میخواستم انجام بدم دست و دلم نمی‌رفت اصلا انگ ...

طوری میشم ک همش حس میکنم امروز یا فردا یا چند ساعت دیگه میمیرم 

سرم سنگین میشه حس میکنم سکته میکنم 

همش حس میکنم چیری تو سرمه