2777
2789
عنوان

ولخرج هستین یا با برنامه و اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 83 پست

ولخرج نیستم ولی درصورت لزوم خوب خرج میکنم😁

اگر همسرم پول دستش باشه لوازم روتین پوستی برند مثل کلینیک و و میگیرم براخودم و لباس و خرید منزل و مغزیجات و... رو لوکس میخرم، طلا میخرم برا پس انداز و و

ولی اگه دستش خالی باشه نه سانسورمیکنم و مهم ترینارو میخرم

اتفاقا ی جاهایی مناسبهولی خب بلد نیستم منینی در واقع بیش از حد عاقل بودنم این اجازه رو بهم نمیده

شاید

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولخرج نیستم ولی درصورت لزوم خوب خرج میکنم😁اگر همسرم پول دستش باشه لوازم روتین پوستی برند مثل کلینیک ...

آفرین 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

آفرین

ولی خب مثلااا

این ماه میخواستیم بریم قشم من گفتم فعلا نریم پولشو طلا گرفتم گذاشتم باشه سالها بعد بفروشیم...ی چند وقت ببینم چی میشه حالا

برا دخترم ۳ساله تولد بررگ نگرفتیم و بازم براش ب تک پوش ضخیم گرفتم گذاشتم کنار براش

اینجوری دیگگگه😅 بسته ب موقیعته خرجام

ولی خب مثلااااین ماه میخواستیم بریم قشم من گفتم فعلا نریم پولشو طلا گرفتم گذاشتم باشه سالها بعد بفرو ...

مدیریت عالی 

واقعاً ؟! چطور مدیریتش می‌کنی!

به سختی 

راستش اولویت بندی می‌کنم 

چی باعث  پیشرفت و سلامتیم هست اول میاد

بعد اگه وقت کنم و مهم باشن به پایین لیست رسیدگی می‌کنم

اینم بگم کمال گرا هستم

بی تاثیر نیست

ولخرج.چندوقته خیلییییی ولخرجی میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

چند ماهی است با برنامه ریزی خرید میکنم و یکم پیشرفت کردم 

واقعا هر چقدر هم حقوقت بالا باشه برنامه ریزی نداشته باشی هیچ پیشرفتی نمیکنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من پول داشته بودم وسیله مورد نظرم همون موقع میخرم

معتقدم الان نخرم بعدن نمیتونم بخرم و همیشه هم ب این حرفم رسیدم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به سختی راستش اولویت بندی می‌کنم چی باعث پیشرفت و سلامتیم هست اول میادبعد اگه وقت کنم و مهم باشن به ...

عالیه 

از نظر مامانم ولخرج هستم

ولی نیستم

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2327170