2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 149 پست
پماد انتی هموروئید همون سوزشش باعث از بین رفتنش نمیشه؟

نه داخلیه کسی که همروئید( بواسیر )  و شقاق داره با کسی که  یبوست داره  فقط فرق داره 

شقاق هم زخمی هست که در اثر مدفوع سفت بوجود میاد

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه داخلیه کسی که همروئید( بواسیر ) و شقاق داره با کسی که یبوست داره فقط فرق داره شقاق هم زخمی هست ...

عزیزم اینجایی؟؟ مال من با هزار بدبختی حل شد میخای بگم چطوری؟ بلکه به درد مامانت خورد

عزیزم اینجایی؟؟ مال من با هزار بدبختی حل شد میخای بگم چطوری؟ بلکه به درد مامانت خورد

اره بگو توروخدا خدا بهت خبر بده 🥺🤕🥺

مامانم واقعا نیاز داره 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

آلو بخارا بخر بخور

امتحان کردن اسی جواب نداده متن تاپیک و نظرات بخونید تکرار نکنید ایده های غیر موثر رو

اره بگو توروخدا خدا بهت خبر بده 🥺🤕🥺مامانم واقعا نیاز داره

عزیزم تا حالا شیاف بزاکودیل مصرف کردن؟؟

دوبار پشت س هم بیزاکودیل زدم شیاف 

وای داشتم میترکیدم رفتم نشستم 

خیلی ببخشید واضح میگم 

انگاز مدفوع رو سوراخ کرده بود و از وسط سوراخ گاز رودم دفع میشد بعد یکم ک زور زدم همشون اومد حتما بگو امتحان کنه پوتا شیاف بیزاکودیل ی جا انشالله که به زودی خوب شه 

شهد مربای انجیر،کیوی،هندوانه.پیاده روی.نشستن تو لگن اب گرم.بشین پاشو کردن.

پودر پیدرولاکس هر روز بخورید،و حتی در صورت خوب شدن قطعش نکنید.و ب مرور زمان کمش کنید تا مطمعن بشید ک یبوست نمیشید.

سه قاشق روغن زیتون باآب جوش، چجوری چایی میخوری اونجوری بخور ،قبل نهار عالیه

عزیزم اگه بدونم واقعا فایده میکنه میخورم زوری هم باشه البته میترسم بخورم چون تا شب سرکارم سرکار اسهال بگیرم 

عزیزم 

منم همینطوریم 

برای من دیگه حتی برگ سنا هم جواب نمیده 

حتی شربت المینیوم جی 

تنها راه اینه شب آلو بخارا رو بذاری توی آب 

و صبح ناشتا هم آبش رو بخور هم خودش رو 

دیگه بهتر میشی 

سعی کن دیگه دمنوش و اینا نخوری به مدت کم‌کم عادت میکنی بهشون و دیگه حتی جوابت رو نمیده و بیماری بدتری میگیری 

همین الوبخارا رو بخوری خوب میشی 

تغذیه و سبک زندگیت رو هم تغییر بده حتما