2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 149 پست
عزیزم هموروئید دارم شقاق دارم

همروئید با این چیزا درمان نمیکنن

دوستان احتمالا یبوست دارن نه شقاق و همروئید یا هنوز مزمن نشده که زندگی رو به کامت زهر کنه 

سیلاکس انقباضات روده رو شدید می‌کنه و رکتومت به شدت میسوزه و دفعات دفعت بیشتر میشه و همین مشکل بدتر میکنه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

همروئید با این چیزا درمان نمیکنندوستان احتمالا یبوست دارن نه شقاق و همروئید یا هنوز مزمن نشده که زند ...

عزیزم هموروییدم اندازه ی نخود هست شقاقم شدیده یعنی معمولی هم دفع کنم بازم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هموروئید دارم شقاق دارم

هموروئید خارجی داری؟

منم هموروئید دارم اگر داخلی یا خارجی هست شیاف آنتی هموروئید بخر برای شرکت بوعلی سینا جعبه اش زرد و سفید هست روکش خود شیاف آلومینیومی هست‌ .هر جعبه فکر کنم ده تا توشه حتما همین مارک بخر بقیه شیاف بازار بدرد نمیخوره این راحت وارد مقعد میشه . روز دوبار استفاده کن درد داشته باشی خوب میشی ولی بیش تر از یه ماه باید استفاده کنی . 

اینا بدرد نمیخوره فقط حجم معده رو میگیره

دقیقا مامانم شده اصلا میگه دیگه تحمل زندگی ندارم این ملین و پودر ها دمار از معده و روده آدم درمیاره اعصابت هم داغون میشه مامانم سنی نداره ولی میگن به این جوانی چرا اینطوری سرش اومده کل زندگی کارت خوابت مختل میشه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

هموروئید خارجی داری؟منم هموروئید دارم اگر داخلی یا خارجی هست شیاف آنتی هموروئید بخر برای شرکت بوعلی ...

خارجیه داخل هم زخمه فیشر همون انگار مقعدم پاره شده

عزیزم هموروییدم اندازه ی نخود هست شقاقم شدیده یعنی معمولی هم دفع کنم بازم میمیرم

اره می‌دونم فدات شم همروئید داخلیه به رگه که ملتهب میشه شقاق هم زخم هست بیرونی تره 

اره می‌دونم فدات شم همروئید داخلیه به رگه که ملتهب میشه شقاق هم زخم هست بیرونی تره

وای چیکار کنم نمیدونم نمیدونممممممممممممممم دیگ از زندگی کردن بدم میاد زجر میکشم هر روز زجر

دقیقا مامانم شده اصلا میگه دیگه تحمل زندگی ندارم این ملین و پودر ها دمار از معده و روده آدم درمیاره ...

یبوست ژنتیکی هست به خاطر مصرف یه سری دارو ها یا سبک غذا هم هست. واقعا سخته . فقط کنترل میشه غذا رعایت نکنی یا روده تنبل باشه سخته

من۱۹سالمه فقد🙂

الهی 😐🤕

فقط پماد آنتی همروئید نزن هر روز که اونم انگار آتیش میگیره شقاق و بواسیر و زخمت 

الهی 😐🤕فقط پماد آنتی همروئید نزن هر روز که اونم انگار آتیش میگیره شقاق و بواسیر و زخمت

میدونی دیگ از پماد انتی هموریید اینا گذشته وقتی اندازه سرم هست ب این هیچی اثر نمیذاره خودشم هر روز یوبوست خدا لعنت کنه این دردددددددددددد لعنتیو

خارجیه داخل هم زخمه فیشر همون انگار مقعدم پاره شده

برای اینکه خون نیاد باید شکمت یکی دو روز کار نکنه تا موقع دفع زور میزنی خون نیاد. بعد که اون خوب شد باید فکر کار کردن شکمت باشی. اینهایی که من گفتم رو انجام بده‌ 

برو داروخانه مگنی میلک بخر دستورش روش نوشته من روزی دو باره صبح و شب ۵ سیسی میخورم . شکمم کار میکنه. 

شیاف هم بخر روزی دوبار صبح بعد دفع شب قبل خواب استفاده کن حتما همون شرکت بوعلی سینا رو بخریه مدت استفاده کنی درد یبوست و هموروئید از بین میره بعدش هر وقت دردت گرفت استفاده کن. من این حال تو رو قبلا داشتم

میدونی دیگ از پماد انتی هموریید اینا گذشته وقتی اندازه سرم هست ب این هیچی اثر نمیذاره خودشم هر روز ی ...

خونتون بخاری یا شوفاژ روشن هست بعد دفع درد داری برو روی شوفاژ با بخاری بشین طوری که گرما به مقعد برسه آرامش میگیری گرما دردشو کمتر میکنه.

اون کوکوی تره هم درست کن بخور توی طب سنتی برای یبوست خوبه من درست میکنم میخورم