به حرف هیچ کدومشون گوش نکن پیام بده حتما تا مطمئن بشی وقتی دوسش داری چرا نباید بهش بگی اشتباه من رو نکن که دوس پسرم دوسم داشت بهش پشت کردم این همه کار برام کرد من بهش خیانت کردم دلش شکست
با این تصور پیش برو که ممکنه جواب نده یا جواب باب میلت رو نده
اگه اینطور شد از ارزش تو چیزی کم نمیشه ولی حداقل چراها و اگه من نیام داده بودم از ذهنت پاک میشه
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
آنچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیندبا این تصور پیش برو که ممکنه جواب نده یا جواب باب میلت رو ندهاگه ...
دقیقا،،،،،ولی مسئله ای که هست واقعا دوست ندارم براش بی ارزش و کوچیک بشم،،،،میگم اگه نرم سمتش شاید همین عزت نفسم براش جذاب باشه برگرده ولی اگه برم سمتش دیگه عزت نفس و غروری برام نمیمونه
به حرف هیچ کدومشون گوش نکن پیام بده حتما تا مطمئن بشی وقتی دوسش داری چرا نباید بهش بگی اشتباه من رو ...
دقیقا،،،،،ولی مسئله ای که هست واقعا دوست ندارم براش بی ارزش و کوچیک بشم،،،،میگم اگه نرم سمتش شاید همین عزت نفسم براش جذاب باشه برگرده ولی اگه برم سمتش دیگه عزت نفس و غروری برام نمیمونه
خیلی خوب درکت میکنمولی خودت میگی ده روز پیش پیشقدم شدیدیدی که حرکت خاصی نزد یه زنگ زد و ادامه ندادال ...
مشکل خاصی بینمون نبوده ولی اون ادمیه که از غرور زیادش زور بهش میاد بهم ارزش بده یا توجه کنه یا پیگیرم باشه،،،حتی اون روزی که زنگ زد به یه بهونه ی چرتی زنگ زد که یه وقت فکر نکنم بخاطر خودم زنگ زده.
خیلی خوب درکت میکنمولی خودت میگی ده روز پیش پیشقدم شدیدیدی که حرکت خاصی نزد یه زنگ زد و ادامه ندادال ...
حداقل قبلا ریلزای غمگینو دلتنگی لایک میکرد ولی چند روزه که هیچ فعالیتی نمیکنه اصلا هیچ ریلزی لایک نمیکنه اگرم بکنه یکی دوتاست که اصلا احساسی نیستن، نمیدونم چرا
دقیقا،،،،،ولی مسئله ای که هست واقعا دوست ندارم براش بی ارزش و کوچیک بشم،،،،میگم اگه نرم سمتش شاید هم ...
بعد اگه اینطور فکر کنی ممکنه اوضاع بهم بریزه درنگ نکن من دوس پسرم قدش۱۶۳ بود ۱۸ سالش ۱ سال به خاطر اینکه تلاش کنه و بلند شه و اینا هی تلاش می کرد چون خودم قدم ۱۶۲ فکر می کرد قد برام مهم تره تا عشق بعد که بعد کنکور بهم دفترچه خاطراتشو داد دیدم کلش درباره منه بعد منم اذیتش کردم گریشو در آوردم گفتم قد مهمتره ولی الکی گفتم با گریه رفت دلم کباب شد براش بعد دیگه واقعا عاشق شده بودم گفته بود اگه من نباشم تو زندگیش دیگه تنها میمونه من خر از لحساتش استفاده کردم