2777
2789
عنوان

خانوما کی جدیدا ماشین ظرفشویی خریده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم فقط ظرف چوبی وپلاستیکی ضعیف تو ماشین نزار وهمین طور ظرف هایی که گل کاری شده کاره دسته وضعیفه رنگ گلش میره وگرنه من یه سال چینی آرکوپال میزارم هیچی نشده شوینده هم فینیش و فیری پریل خوبه ماشین من اسنوا مدل نوبل خوبه اما پاکشوما و بوش عالین

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
گلم فقط ظرف چوبی وپلاستیکی ضعیف تو ماشین نزار وهمین طور ظرف هایی که گل کاری شده کاره دسته وضعیفه رنگ ...

ممنونم ازت عزی دلم دعا کن بتونم بخرم 🥺♥️

فقط اینکه فینیش و فری پریل که گفتی قرص هست ؟ بسته هاش چندتا داره و چه قیمت هست و اینکه هربار یه قرص باید بزارم ؟

هر وقت ظرفها را ماشین شست تموم شد داخل دستگاه و اون آب فشان مث پره پنکه است حسابی خشک کن روی اون پر آب میشه یه کوچولو دستمال را نمدار کن بدنه ودیوار ها را دستمال بکش تا یکی دوساعت درشو باز بزار واسه من همیشه ب اندازه دو بند انگشت باز میزارم  بو نگیره

یه پیج هست اینستا تعمیر ماشین ظرفشویی وماشین لباسشویی شویی وخیلی راهنمایی میکنه چطور از وسایل برقی استفاده کنیم اسم پیج هس تعمیر آنلاین 

ممنونم ازت عزی دلم دعا کن بتونم بخرم 🥺♥️فقط اینکه فینیش و فری پریل که گفتی قرص هست ؟ بسته هاش چندتا ...

قرص هم دارن ژل مث مایه ظرفشویی می مونه اونم هس بسته 15 تایی قرص داریم 40 تایی هس شما یه نمک ماشین ظرفشویی بخری قشنگ دوسال استفاده میکنی یدونه جلادهنده بخری میتونی 6ماه استفاده کنی حالا بستگی ب مارک ومدل ماشین داره انشاالله بخری دفترچه راهنما داره نصاب میاد راهنمایی میکنه منم خریدنی دستم تنگ بود از دم قسط اسنوا خریدم 

قرص هم دارن ژل مث مایه ظرفشویی می مونه اونم هس بسته 15 تایی قرص داریم 40 تایی هس شما یه نمک ماشین ظر ...

راست میگی قسطی هم اگر خیلی نکشن روش خوبه 

برم یکم رو مخ همسرم راه برم انشاالله قبول کنه

بازم دستت درد نکنه خدا خیرت بده خیلی راهنماییم کردی 😘♥️

من از کوروش قرص هوم پلاس خریدم دو مرتبه قیمتش 300 هزار و48 تایی بود این بار فینیش خریدم 50 تایی یک میلیون وصد بنظرم هوم پلاس هم خوب بود حالا بازم اختیار با خودته 

راست میگی قسطی هم اگر خیلی نکشن روش خوبه برم یکم رو مخ همسرم راه برم انشاالله قبول کنهبازم دستت درد ...

خواسش میکنم انشاالله بزودی زود بخری نه دیگه اسنوا شرکتی بود دیگه نمایندگی اسنوا الان همه جا هست تازه الان اقساطی زیاد میدن ولی حتما مارک خوب بخر ارزش داره