2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6490 بازدید | 196 پست
این درخواست دوستی هایی که هفته به هفته برای من میاد من هیچکدوم رو قبول نمیکنم اینقدر راحت به همدیگه ...

چه ربطی داشت ؟ حتما خودتو مهربون نشون دادی درخواست گرفتی حالا قبول نکردی خیلی کار خاصیه ؟

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بعضیا خیلی بدتزریق میکنن،یا رگ رو تو آمپول وریدی یاسرم نمیتونن پیداکنن،ده تاجا سوزن میزننولی آدم ...

تو دانشگاه مون نصف شون سهمیه ای هستن. یه بار رفتیم برای تزریقی میخواستن مردم رو فلج کنن

چون ذهن شما خرابه ومنفی ،چرا باید ازچندوقت پیش اینو توذهن خودتون بزرگ کنین وهنوز بهش فکرکنین،خب خانم ...

ولی منم پیش آمپول زن مرد نمیرم

خدا شاهده ذهنمم خراب نیست

فقط روم نمیشه

این مسئله درباره آقایونم هست

یه آقای کاملا امروزی دیدم جایی  که اجازه نداد خانم بزنه

حد و حدود قائل شدن

بمعنای ذهن خراب نیست

بعضیا هم براشون مهم نیست

هیچ ایرادی نداره بنظرم

اینا همشون پسرن یا زن نمان خیالت تخته تخت

حرف شما درسته

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

خودتون یادبگیرید تزریق کنید کاری نداره کهمن برا بچه هامم یاد دادم بااینکه سنشون خیلی کمه،

توی خونه هیچ وقت تزریق نکنین

ادم ممکنه یه بار به محتویات امپول حساسیت نشون بده و شوک انافیلاکسی اتفاق بیوفته. اگر جایی که تزریق اتفاق افتاده، مرکز درمانی نباشه و درمانش رو نداشته باشه، جونش در خطره

حساسیت هم اینطوری نیست که مثلا من ۱۰ بار کتورولاک زدم اوکی بوده پس بار ۱۱ام هم حساسیت نشون نمیدم، ممکنه هر دفعه‌ای اتفاق بیوفته

خودتون یادبگیرید تزریق کنید کاری نداره کهمن برا بچه هامم یاد دادم بااینکه سنشون خیلی کمه،

عزیزم این کارا خطرناکه لطفاً تا علمشو نداشتید به بقیه توصیه نکنید ، آمپول فقط زدن نیست که اگه خدایی نکرده یکم اختلال پیش بیاد تو مطب و بیمارستان لوازم احیا وجود داره که طرفو نجات بدن بعضی از آمپولا یهویی حساسیت میاره اینکه ادم خودش به خودش بزنه افتخار نیست حماقته 

برادرم یه بار رفته بود بیمارستان اومد گفت یه نفر آمپول به پسر ۸ سالش زده بود حالش بد شده بود آوردنش بیمارستان تموم کرد کادر درمان گفتن وقتی همه سرخود میشن همین میشه پس دکتر و بیمارستان اینجا چی میگه ، اگه به اونه منم بلدم تزریق کنم ولی اتفاق یه بار میفته چرا سر زندگیم باید ریسک کنم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تو این تاپیک سه تا مرد به من درخواست دوستی دادن واقعا خیلی بی شرف هستید🤮

گزارش بده

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

لباسهای موقع زایمانوکه الکی میپوشن و زمان عمل درمیارن،فقط یه سوتین مانند کشی میمونه رو بدن وتمام

وای وای خاک عالم .چقدر زشت فقط ادعاشون میشه ولی هیچ توکشور رعایت نمیشه خیلی ناراحت شدم خیلی

لایک نکنید .توروخدا