2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درون‌گرا ست و دوست پیدا نمیکنه شماهم به رفتارت، تنها ترش کردیتنها پناهش مجازی میشه اسی راه چاره ات ی ...

خب برم بعد انقد یه دنده اس یا اصن حرف مشاور هم قبول. نمیکنه

قبلا حجاب داشت دختر خوبی بود تا اینکه ۱۲ سالش شد

از بچگی نه حرفامو گوش میداد نه کاری داشت 

بعد اصن ۱ سال بذاریش خونه باباجونش بدون من با گوشی اصن دلتنگم نمیشه

منم تا 18 گوشی نداشتم ولی مشترک بود با مامانم 

خواهرمم 17 است و نداره ولی مشترک با مامانم 

و اون حس حریم شخصی داشتن و داره 

اجازه میدیم که داشته باشه

دورادور حواسم بهش هست 

باهاش رفیقم

حرف من این بود

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

واقعا فاز اونایی که میان میگن بچه نباید گوشی داشته باشه و تقصیر خودته رو نمیفهمم 

خب الان نصف بچه های الان گوشی دارن بنظرم یا از اول نباید بدی یا اگه میدی باید بزاری استفاده کنه غرور بچه خورد میشه اینجوری الانم مگه میشه تا ۲۰ سالگی گوشی نداشته باشه؟ رفتاراتون رو اصلاح کنید ببریدش مشاور و خودتونم مشاوره حتما برید باهاش صمیمی شید درمورد علایق و افکارش گاهی باهم حرف بزنید خوبه..

خب برم بعد انقد یه دنده اس یا اصن حرف مشاور هم قبول. نمیکنهقبلا حجاب داشت دختر خوبی بود تا اینکه ۱۲ ...

میدونی چرا؟ تو به هر دری میزنی تا دختر شبیه خواسته ی تو بشه و اون همه این ها و لطف نمی بینه 

«اجبار» میبینه... 

بخاطر همین هر حرکتی از تو و قبول نمیکنه چون حس اجبار بهش میده 

انسانی که حس اجبار بهش دست میده، آرامش نداره

باید هم قدم باهاش باشی 

نه دستور دهنده ی راهش 

تا وقتی پابه پاش راه نیای،نمیفهمی چی میگه، مشکلش چیه 

رفاقت کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

واقعا فاز اونایی که میان میگن بچه نباید گوشی داشته باشه و تقصیر خودته رو نمیفهمم خب الان نصف بچه های ...

تشویقش کن درس بخونه رشته خوب بره دانشگاه بره پول دربیاره که بتونه چیزایی که سلیقه اشن بخره

دخترم حرف گوش نمیده

بهش بگو خودش میدونه و خودش این آینده اشه و بعدا پشیمون و بیکار میمونه و کلی موقعیت خوب که همسن های اون براش تلاش می‌کنن و از دست میده و چمیدونم از این حرفا

میدونی چرا؟ تو به هر دری میزنی تا دختر شبیه خواسته ی تو بشه و اون همه این ها و لطف نمی بینه «اجبار» ...

بعد می‌گه:

آخه مگه تو میای با من اوکی شی؟

چرا ولم نمیکنی؟

خب حالا بیام با تو حرف بزنم تو همش میای صحیح غلط میگیری

چرا نمیشه مثل بقیه باشم؟

مگه اگه میگفتم تو میگفتی باشه؟

اخه چرا باید ب حرفت گوش بده رسما تو وضعیت اظطراری هستی و ی فرد سمی هستی براش بچه باید وقت استراحت داشته باشه و باید با دوستانش تعامل داشته باید از این موقیعت ها استفاده کنه اگ الان نتونه تعامل درست با دوستانش یادبگیره بعدا ب ضرر ش تموم میشه