2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 110 پست
قبلا که گوشی داشت می‌گفت ولی اصلا روز اینا رو نمی‌گفت یا از دوستاش چیزی نمیگفت

چون میدونه واکنشت وحشتناکه

برای چی بگه خودشو تو دردسر بندازه ؟؟؟

نتیجه ی رفتار خشن خودته

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مهم نیست شما چی دوست داری. مهم اینه چی برای بچه ات بهتره همش حرف از خودت میزنی بچه ات کجای علایق خود ...

گفت :

کلا تیپ متضادشم

بعد با خانواده اش می‌ره بیرون مسخره میخوره فقط بحث میرسه به گوشی ناراضیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا داخل روبیکا پیج داشت ادیت میزد یا حرف میزد منم دوست نداشتم بعد اینکه میدونستم من خوشم نمیاد رمز ...

منم مثل تو هستم 

دخترم ششم هست و گوشی نداره 

هیچ گروهی عضو نیست و چت نداره 

دوست ندارم از الان بیفته تو این مسا/ل

چون میدونه واکنشت وحشتناکهبرای چی بگه خودشو تو دردسر بندازه ؟؟؟نتیجه ی رفتار خشن خودته

بچه های فامیل انقد سرشون تو گوشی نیس

بعد هم صادقیت با من نداره 

دوستی هم ندارم باهاش بره بیرون

خب قبل اینکه ازش بگیرم مخفی کاری میکرد نصف شب میرفت سر گوشی

اشتباه از خودت بوده ک باهاش دوست نبودی بچه باید با زبون و حرف زدن گول زد الان دخترم همسن دختر شما هست آبم ک بخوره میاد توضیح میده گوشبم داره ولی خط نداره واسه اینترنتم ب خودم وصل میشه فقطم واتساب و ایتا داره ک ایتاش مشترکه و واتسابشم خودم پیاماشو میخونم ی بار دوستش برده بودش داخل ی گروه رمان میدونم اهل خوندن رمان نیست رفتم نگاه کردم دیدم چقد داخلش حرفای مثبت ۱۸ هست ی کلام گفتم این واسع سن منم خوب نیست چ ب سن تو اگه بابایی ببینه دیگه هیچی خودش پاکش کرد الان فقط با ی دوستش ک خودم میشناسم دوسته

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

میتونه گوشی تون مشترک باشه

ولی اون حس حریم شخصی داشتن و ازش نگیر 

منظورمو متوجه میشی ؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه های فامیل انقد سرشون تو گوشی نیسبعد هم صادقیت با من نداره دوستی هم ندارم باهاش بره بیرون

درون‌گرا ست و دوست پیدا نمیکنه 

شماهم به رفتارت، تنها ترش کردی

تنها پناهش مجازی میشه 

اسی راه چاره ات ی چیز فقط 

بری پیش مشاوره بهت بگه رفتار درست برای خودت چیه 

باید بهت بگه تعادل چطوری برقرار کنی

این سن واقعا سن حساسیه

کارت خوبه ولی خودت و اطرافیان  محبتتونو بیشتر کنید که نیاز به محبتش تامین بشه  وگرنه باز یه راهی پیدا میکنه . باسد همه پدر مادرا اینجور باشن اما شما اینجوری اون یکی دیگه دختر و پسرش رو رها کرده تو یه جامعه هم وقتی دخترت میره مدرسه دوستاش همه چیو به هم یاد میدن بخاطر همین سخته کنترل کردن

من بعنوان مادریک دختر17ساله بهت میگم دختر منم مثل شما بود همه شرایطش ولی من عوض شدم تا اونو عوض کردم ...

مامان من خودش اون روز گفت 

گفت من بخاطر شما خیلی کوتاه اومدم 

گاهی ی لفظی بکار بردین ،کلیپی نشون دادین 

ی کاری کردین که من مناسب نمیدیدم ولی تا جایی که مطمعن باشم آسیبی نمیزنه براتون، کوتاه اومدم 

بهترین راه همینه 

الان من و خواهرم میایم براش همه چی و تعریف میکنیم