2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت نقاشی ای موسیقی یا کاری انجام نمیده که تشویقش کنی و یجورایی از اون در وارد بشی که باهاش صمیمی ...

ام میخواد بره کاراته ، شنا اینا

ام کاری انجام نمیده که تو خونه یا سرش تو تلویزیون عه یا میگیره می‌خوابه یا گوشی ازم میگیره یا اعتراض داره

خودش میگه:میخواد پولدار شه و زندگی خودشو بسازه به کسی هم ربطی نداره

بهش بگو میخوای پولدار و موفق شی ولی اگه تو گوشی باشی ممکنه فرصت ها از دست بره! جبهه نگیر مستقیم نصیحت نکن 

بهش بگو میخوای پولدار و موفق شی ولی اگه تو گوشی باشی ممکنه فرصت ها از دست بره! جبهه نگیر مستقیم نصیح ...

گفتم و اون گف:

کاش دانشگاهام جدا باشه..

میگه بدون گوشی؟ پس اون دختر خاله ام دانشگاه می‌ره گوشی داره

فرصت ندارم

بین همکلاسیام فرق کسایی که خونوادشون محدودشون کرده بودن با بقیه رو قشنگ میشد فهمید. اتفاقا با این محدودیتا کارای پنهونی زیادی انجام میدادن  پنهونکاری از خونواده رو خیلی خوب یاد گرفته بودن

ام میخواد بره کاراته ، شنا ایناام کاری انجام نمیده که تو خونه یا سرش تو تلویزیون عه یا میگیره می‌خوا ...

می‌فهمم میخواد خودش باشه ولی خوبه یه برنامه روزانه داشته باشه کمی گوشی کمی ورزش  کمی کار خونه کار کوچیکش رو هم تشویق کن 

مثلا غذای خارجی کره ای چمیدونم اینا یه روز با کمک هم درست کنین 

نوجوونا رو باید خرشون کنی دوران بدیه 

گفتم و اون گف:کاش دانشگاهام جدا باشه..میگه بدون گوشی؟ پس اون دختر خاله ام دانشگاه می‌ره گوشی دارهفرص ...

بگو رشته های خوب که پول زیادی درمیاره آدم قبولی سخته

بگو چشم خودتو پای گوشی مدل پایین ضعیف نکن و پول دربیار بعدا بتونی چیزای بهتری بخری 

بگو رشته های خوب که پول زیادی درمیاره آدم قبولی سختهبگو چشم خودتو پای گوشی مدل پایین ضعیف نکن و پول ...

چشاش ضعیفه ولی اصن اهمیت نمیده نمیدونم چرا انقد اینجوریه نزدیک به ساله تو بلوغه میگه:

آینده ام به شما ربط داره؟

نه نباید ازاد بزاری مهم نیست عصبی بشه یا ناراحت ده سال دیگه بخاطر همین گوشی گرفتنش ازش تشکر هم میکنه ...

حالا من دلشون گوشی میخواد سخت نیست تهیه کردنش برام  ولی واقعا نمیخوام گوشی داشته باشن براشونم کاملا منطقی توضیح دادم اونا هم ظاهرا قبول کردن یه آشنا داریم خودشو همسرش دکترا دارن استاد دانشگاه هستن چهارتا دختر ویه پسر دارن سه تا از دختراش پزشکی میخونن گفت شرط گوشی داشت ورود به دانشگاه بوده اونم خط به اسم مادر یا پدر